Installer KEXT-filer nemt med Kext Drop

Kext-filer er kerneludvidelser til Mac OS X, typisk disse er enhedsdrivere til hardware som grafikkort, trådløst kort, printere osv. De fleste Mac-brugere behøver ikke at interagere direkte med .kext-filer, men for dem, der gør det, installerer de de kan være irriterende. Sikker på at du kan installere .kext filer manuelt ved at grave rundt i / System / Library / Extensions / og udføre en masse tilladelser voodoo, men der er en nemmere måde.

Kext Drop er et gratis værktøj, der gør installation af kerneludvidelser lige så nemt som at trække og slippe dem ind i programvinduet eller Dock-ikonet. Så skal du bare klikke på "Installer", og alle tilladelsesændringer håndteres for dig, det bliver ikke meget enklere end dette.

  • Besøg KextDrop udvikleren, Cindori

Som allerede nævnt behøver de fleste mennesker ikke denne applikation eller har brug for at finjustere kext-filer og kerneudvidelser. Dette er normalt riget for dyb fejlfinding og Hackintosh-installationer, men det er ikke nødvendigt for den gennemsnitlige Mac-ejer.

Kext Drop er kompatibel med Mac OS X 10.6 og 10.7 og er skabt af Cindori, den samme udvikler, der lavede TRIM enabler-værktøjet (som selv er et program, der ændrer kerneludvidelser).

Eller bare stole på den gamle troværdige manuelle kext installerings- og afinstallationsmetode, det virker også. Glædelig kexting.