Hvor mange konti kan din Kindle knyttes til?

Kindle e-bog-læseren er en af ​​Amazon.coms topsælgere. Faktisk hævder Amazon at have solgt flere Kindle-enheder end nogen anden vare på sin hjemmeside. For at få adgang til købte bøger og andet materiale skal en bruger registrere enheden for at bruge sin Amazon.com-konto. Din Kindle kan kun oprettes forbindelse til en Amazon-konto.

Kindle-registrering

Før en Kindle kan bruges med en Amazon-konto, skal den registreres på kontoen. Registreringsmuligheden findes i menuen Indstillinger. Når Kindle's trådløse funktioner er slået til, skal du åbne menuen Indstillinger og vælge "Registrer" og derefter indtaste brugernavnet og adgangskoden til den Amazon.com-konto, du ønsker at knytte til enheden. En ny konto kan oprettes fra registreringsskærmen, hvis det ønskes for dem, der ikke har Amazon-konti eller dem, der ønsker at have dedikerede konti til deres Kindles.

Registreringsbegrænsninger

En fænge kan kun registreres med en Amazon.com-konto til enhver tid. Når registreringen er gennemført, forsvinder muligheden for at registrere enheden fra menuen Indstillinger; Kindle er simpelthen ikke designet til at linke til flere konti på én gang. Der er ingen begrænsninger for at forhindre, at flere Kindle-enheder bliver registreret på den samme konto, så en enkelt bruger med flere Kindles eller med en Kindle og yderligere Kindle-læser-apps til mobile enheder eller computere kan registrere dem alle på hendes konto.

Afmelding

Når en Kindle er registreret med en Amazon.com-konto, vises en ny mulighed i menuen Kindle Settings. Indstillingen "Deregister" bruges til at afbryde en Kindle fra dens tilknytning til en bestemt Amazon-konto. Når enheden er afregistreret, har den ikke længere adgang til e-bøger og andet indhold, der er knyttet til Amazon-kontoen, og kan ikke bruge kontoen til at foretage yderligere køb. Enheden kan derefter registreres med den samme konto igen, hvis det ønskes for at genvinde denne adgang.

Flere konti

Selvom en Kindle kun kan registreres med en konto ad gangen, er det muligt at bruge en enkelt Kindle-enhed med mere end en Amazon-konto. Når en Kindle er afregistreret fra en konto, kan den registreres på en anden konto og får adgang til det e-bogbibliotek, der er knyttet til den konto. Når du ønsker at skifte tilbage til den oprindelige konto, kan du derefter afmelde igen og genregistrere den konto. Der er ingen begrænsninger for antallet af konti, som en Kindle kan bruges sammen med, forudsat at den bruges med hver konto separat.