OS X Yosemite Developer Preview 6 Udgivet

Apple har udgivet den 6. udvikler forhåndsvisning af OS X Yosemite til dem, der er registreret i Mac Developer Program. Opdateringen kommer som bygg 14A3429f, der indeholder sandsynligvis funktionsforbedringer og fejlrettelser, og anbefales til alle Yosemite Dev Preview brugere at installere.

OS X Yosemite Developer Preview 6 kan downloades fra Mac App Store til brugere, der kører tidligere versioner af udviklerens forhåndsvisning, bygger af OS X 10.10. Derudover kan en indløselig downloadkode findes på Mac Developer Center for brugere, der endnu ikke har installeret det på deres Macs.

Udvikler Preview udgivelser af OS X 10.10 er adskilte fra Yosemite Public Beta udgivelser, hvor sidstnævnte forbliver ved den første offentlige beta build udgivelse. Developer Preview builds er beregnet til softwareudviklere, mens Public Beta er beregnet til yderligere fejldefinering samt modtagelse af feedback om OS X Yosemite fra slutbrugere.

Separat er Xcode 6 beta 6, som indeholder Yosemite og iOS 8 SDK, også tilgængelig fra Mac Developer Center.

En udgivelsesdato for Yosemite er endnu ikke annonceret af Apple, som kun har sagt, at den næste version af Mac-operativsystemet vil komme til engang om efteråret. Den velkendte 9to5mac hævder imidlertid, at OS X Yosemite er på vej til en oktober-udgave.