Brug Sletnøglen på en Mac & Tilføj en Videresend Slet-knap

Sletnøglen på et Mac-tastatur fungerer som en backspace-nøgle på et Windows / PC-tastatur, idet du sletter et tegn en gang baglæns, hvor markøren er placeret. Temmelig ligefrem, men mange nyankomne til Mac-platformen er forvirrede med, hvorfor der ikke er en fremtastningsnøgle ... og det viser sig, at der er fremad sletning, og det er faktisk den samme knap, vendt for at fjerne tegn fremad ved at holde en modifikationsnøgle. Selvom det er let at bruge, viser vi dig også, hvordan du tilføjer en fysisk fremad DEL-knap, som ikke kræver ændringsnøglen, og vi dækker også et par ekstra almindelige Mac-slette nøglefunktioner.

Videresend Slet i Mac OS X, ligesom Windows "DEL" -tasten

  • Hold nede " fn " (funktion) nøglen og tryk derefter på " delete " -tasten

Relativt ukendt for mange OS X-brugere, er dette blandt de mest stillede spørgsmål til Windows og PC-konvertere, der er kommet til Mac-platformen.

Hvis du hellere ikke vil bruge en genvejsnøgle og vil foretrække en dedikeret fremtidsnøgle på Mac, kan du bruge et gratis værktøj til at ombygge den sjældent brugte tænd / sluk-knap på Mac-tastaturer for at fungere som en pc-stil DEL-knap.

BEMÆRK Nøglen til at blive slettetast

Har du en fysisk DEL-nøgle? En gratis tredjepartsfunktion kaldet "PowerKey" lader dig omfordele tænd / sluk-tasten på Mac'er til at fungere som en fremtast sletningsknap, ligesom hvordan DEL-tasten virker i pc-verdenen. Teknisk set har PowerKey andre muligheder og kan ombygge nøglen til at udføre andre funktioner, men Slet-indstillingen er den mest relevante for vores behov her.

  • Download PowerKey fra GitHub gratis

Udkomprimer mappen, åben "Release" -mappen, som de andre mapper indeholder kildekoden, højreklik derefter på Powerkey.app og vælg "Åbn" for at omgå begrænsningen for Gatekeeper 'uidentificeret udvikler' (forudsat at den er mulig for at være restriktiv) . Vælg at køre ved login eller i baggrunden, og nyd din nye videre slette nøgle. Strømfunktionerne er stadig tilgængelige, enten ved at holde tænd / sluk-tasten nede for at slukke for Mac'en uden advarsel eller ved at trykke på Funktion + Strøm for at få adgang til menuen Strømmenheder til søvn, genstart og afbrydelse, som normalt ville blive indkaldt ved blot at trykke på nøglen selv.

Mens vi beskæftiger os med at slette funktioner, lad os dække to andre nyttige tricks:

Slet hele ord

  • Tryk og hold tasten Option mens du trykker på Delete-tasten

Slet en hel tekstlinje

  • Tryk og hold kommandoen, mens du trykker på slettetasten

Disse to funktioner vil fungere i næsten alle Mac OS X-apper, uanset om det er en tekstbehandler, tekstredigeringsprogram, browser, terminal eller hvad som helst du bruger. Tag dig tid til at huske alle disse enkle slettefunktioner, og din arbejdsgang er sikker på at forbedre.

Valgfrit: Brug et fuldt Apple-tastatur til en fysisk DEL-nøgle

Selv om dette ikke vil være gældende for alle brugere, hvis du hellere ikke skal ombygge en nøgle eller bruge en særlig funktion til at videresende DEL, kan du i stedet bruge et Apple-tastatur i fuld størrelse. Keyboards i fuld størrelse har "DEL" -knappen sammen med side op / side ned og mange andre knapper, der ikke findes på Apple Wireless Keyboard eller MacBook-tastaturerne.