Sådan downloades Microsoft Office Picture Manager

Microsoft Office Picture Manager, en del af softwaren Microsoft Office Suite, er et fotoredigeringsprogram. Picture Manager giver dig mulighed for at justere fotokvalitetsattributter som farve, lysstyrke og kontrast og tilføje tekst til billeder. Microsoft tilbyder en gratis prøveversion af Office-softwaren - samt muligheden for at købe den - på sit websted. Picture Manager er ikke tilgængelig som et enkeltstående program.

Gå til Microsoft Office-webstedet. Vælg det rette sted og sprog. Dobbeltklik på tilbudet "Download en prøveperiode".

Vælg den grønne mulighed "Prøv det nu" for at downloade en gratis prøveperiode. For at købe en fuld version skal du vælge det link, der siger "eller købe det nu."

Indtast dit Windows Live ID, eller opret en ny konto for at fortsætte. Indtast oplysningerne på skærmen "Fortæl os om dig selv". Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes.

Optag produktnøglen, der vises på skærmen. Du skal indtaste disse oplysninger under installationen for at aktivere den downloadede software. En gyldig produktnøgle er påkrævet til både den gratis prøveversion og de betalte versioner af softwaren.

Klik på "Installer nu."

Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

Få adgang til Picture Manager i menuen "Start" ved at vælge "Programmer", derefter "Microsoft Office" og derefter "Picture Manager".