Sådan sendes en fax fra Word

Evnen til at sende en fax bruges til at betyde en gåtur ned til kontorets faxmaskine eller et drev til en lokal forretningsservice, der ville faxe for dig. Nu kan du sende dine vigtige faxer direkte fra Microsoft Office Word 2007 til en modtager hvor som helst i verden uden nogensinde at forlade dit skrivebord. Du kan bruge en internetfax-tjeneste til at sende dit dokument, eller du kan bruge et faxmodem, der er indbygget i din printer. Uanset hvad har du nu bekvemmeligheden ved at faxe lige ved hånden.

Brug Send-kommandoen

Trin 1

Start Word. Opret faxforsiden ved at klikke på Microsoft Office-knappen og klikke på "Ny". Klik på linket "Faxer" i venstre opgaverude mærket "Skabeloner". Vælg en miniaturebillede til faxforside, og klik på "Download". Udfyld oplysningerne til forsiden.

Trin 2

Opret det faxdokument, du vil sende, under forsiden. Gem dokumentet ved at klikke på Microsoft Office-knappen og klikke på "Gem". Hvis den valgte skabelon blev oprettet i en tidligere version af Office, vises "Kompatibilitetstilstand" i titellinjen. Gem dokumentet som normalt. Der vises en prompt, der fortæller dig, at skabelonen blev oprettet i en tidligere version og beder dig om at gemme den i Word 2007-format. Klik på "OK" for at gemme filen.

Trin 3

Klik på Microsoft Office-knappen, og klik på "Send". Klik på "Internetfax" i menuen. Hvis du ikke har oprettet en internetfax-tjeneste, bliver du sendt til et websted for at oprette en. Klik på "OK" for at oprette en faxtjeneste.

Trin 4

Vælg en af ​​flere tilgængelige faxtjenester, såsom InterFAX, Concord eller RingCentral. Selvom nogle af tjenesterne har en gratis prøveversion, skal du stadig indtaste oplysninger såsom en e-mail-adresse, et kreditkortnummer og et valg af faktureringsplan.

Klik på Microsoft Office-knappen og klik på "Send" igen, når tjenesten er aktiveret. Klik på "Internetfax", udfyld de nødvendige oplysninger afhængigt af hvilken service du valgte, og send faxen.

Brug faxprinterkommandoen

Trin 1

Åbn Word og det dokument, du skal sende via fax. Klik på Microsoft Office-knappen, og klik på "Udskriv" for at åbne dialogboksen Udskriv.

Trin 2

Klik på rullemenuen "Navn", og vælg faxmodemet fra listen. Du skal have et faxmodem installeret på en printer, printeren skal tilsluttes et telefonstik, og faxmodemsoftwaren skal installeres på computeren, ellers fungerer det ikke. Klik på "OK" for at starte faxguiden.

Trin 3

Følg instruktionerne for at tilføje oplysninger til faxen, f.eks. Modtagerens navn og telefonnummer og indstillinger for faxforside.

Klik på "Udfør" for at sende faxen.