Vis Fuld fil- og mappenavne på Mac-skrivebordet

Har du nogensinde bemærket, at nogle filer og mapper viser trunkerede navne, når de er placeret på Mac OS X Desktop? En fil eller mappe, der hedder noget over en bestemt tegngrænse, vil blive forkortet med en serie på tre perioder, ligesom "Mobile Documents Sync" vises som "Mobile Do ... ync" og så videre. En af vores læsere kørte ind i dette, når vi konfigurerede filsynkronisering mellem Macs med iCloud og skrev i, at det var en fejl, men det var det ikke.


Årsagen til de forkortede fil- og mappens navne skyldes faktisk de nuværende ikongitterjusteringsindstillinger, og for at vise hele filen eller mappenavnet er alt, hvad vi skal gøre, justeret størrelsen af ​​ikonernes gitterafstand.

Sådan vises fulde filnavne på Mac OS X Desktop

Dette virker ens i alle versioner af Mac OS X:

  1. Luk alle Finder-vinduer ud og vær på Mac-skrivebordet
  2. Klik på "Vis" -menuen og vælg "Vis visningsindstillinger" eller klik på Command + J
  3. Under "Rutenavn:" klik og træk skyderen til højre for at øge bredden på skrivebordet, glid højre indtil det fulde filnavn vises - ændringer træder i kraft live
  4. Luk ud Vis indstillinger til skrivebordet

Sådan ser det ud i moderne versioner af OS X, skal du være sikker på, at du er på Visningsindstillingerne til skrivebordet på Mac'en for at finde den rette netafstandsjustering:

Som du kan se, forhindrer ikonernes gitterafstand at stoppe filnavnet trunker på Mac .

I tidligere versioner af Mac OS X er indstillingen i det væsentlige den samme, og du vil muligvis også ændre ikonets displaystørrelse:

Forudsat tekststørrelsen er 12-14, er det nok at flytte gitterafstanden til ca. 3/4 for at vise mest fulde navn på de fleste filer og mapper, men for nogle ekstremt lange filnavne skal du flytte det endnu længere. For større tekststørrelser skal du blot flytte gitteret til en større afstand for at afsløre de fulde filnavne. Fordi ændringerne træder i kraft, kan du teste indstillingerne og se, hvad der passer bedst til dine behov, selvom du hurtigt bemærker, at gitterafstanden også direkte påvirker, hvor rod ikonerne mærker.

Der er en grænse, og med ekstremt lange filnavne er der ikke nogen måde at få det fulde navn på skrivebordet på, selvom du kunne vise dem med et stort nok Finder-vindue, og sorteringen "Navn" udvides helt.

Dette trick gælder også for mapper, der ses i ikonvisningen, så hvis du har ikonerne til skrivebordet gemt, kan du åbne den i en Finder-mappe (eller en anden mappe for den sags skyld) på samme måde.