Apple Streaming TV Service Kommer i september?

Apple siger sig at arbejde på en abonnementsbaseret streaming tv-tjeneste, ifølge to nye rapporter fra The Wall Street Journal og New York Times.


Streaming-tv-tjenesten vil blive slanket ned til ca. 25 kanaler fra store netværk, ifølge WSJ, hvilket effektivt fjerner meget af de fremmede kanaltilbud på generelle kabel- og satellitpakker. Disney, Fox, CBS og ESPN siges at kunne indgå i streaming-pakken.

New York Times antyder streaming-tv-tjenesten kunne blive annonceret senere på året. Wall Street Journal tilbyder flere specifikationer og siger, at tjenesten kunne blive annonceret i juni til en lancering i september. Streamingsvideoen vil være tilgængelig på al hardware fra Apple, herunder Apple TV, iPhone og iPad. Mens der ikke er nogen omtale af Mac'en, vil Mac-brugere sandsynligvis også have adgang til tjenesten.

NY Times præsenterer streaming-tv-evnen som et alternativ til kabelabonnementer:

Tjenesten, som kunne blive annonceret senere i år, ville tilbyde et bundt af kanaler, der er mindre og billigere end det oppustede katalog over tilbud i et typisk kabelabonnement, sagde disse mennesker, der bad om ikke at blive navngivet, fordi samtalen var fortrolige og ikke afsluttet.

Planen kunne potentielt tilbyde netværk ejet af tv-grupperne Disney, Fox, CBS og Discovery, sagde tirsdagene. Det kunne omfatte udsendelsesnetværket ABC, CBS og Fox, sammen med en række andre kabelnetværk, såsom ESPN og Discovery Channel.

Både New York Times og The Wall Street Journal tyder på, at prisen kan være mellem $ 25 og $ 40 per måned.

I øjeblikket tilbyder Apple forskellige streamingvideotjenester, film og tv-udsendelser via iTunes og Apple TV.