Sådan afspilles en DVD på et bilnavigationssystem

Der er to slags navigationssystemer til biler: dem, der er indbygget i instrumentbrættet på dit nye køretøj og bærbare enheder, der er tilsluttet din bils stikkontakt. In-dash-systemerne er dem, der typisk har DVD-teknologi, der giver dem mulighed for at afspille DVD'er enten lige på skærmen eller ved hjælp af en ekstern skærm, såsom skærme monteret bag på sædets nakkestøtter. De fleste ved hjælp af in-dash skærmen tillader dog ikke at afspille DVD'en, mens bilen er i kørsel.

Trin 1

Sørg for, at dit DVD-navigationssystem har videoudgange, der bruger den samme type kabel, som dine skærme bruger, hvis du har til hensigt at installere skærme i dine sæder eller bruge eksterne enheder. For at gøre dette skal du højst sandsynligt fjerne afspilleren fra din konsol. Hvis kabeludgangene ikke stemmer overens, skal du købe en DVD-adapter og slutte hver enheds kabler til den for at oprette en linje af kabler.

Trin 2

Få en professionel hjælp til at køre ledningerne gennem sæderne og under bilens tæpper for at undgå eksponering af ledninger, hvis du vælger at installere skærme.

Fjern navigationssystemets kort-DVD-ROM, og udskift det med din DVD. Systemet skal åbne filmen og begynde at afspille den automatisk. Nogle biler har en separat DVD-slot eller flere DVD-slots. Hvis dette er tilfældet, behøver du ikke fjerne dine kort. Husk, at de fleste biler ikke betjener DVD'en, hvis du bruger instrumentbrættet, og bilen er i bevægelse. Dette er en sikkerhedsfunktion og kan ikke slukkes.