Kopier film til iPad den nemme måde

IPad kan afspille forskellige videoformater uden yderligere apps eller værktøjer, og den medfølgende Video-app er mere end tilstrækkelig til at afspille en række meget almindelige filfiltyper, herunder mp4, m4v, mov og mkv. Hvis du har en sådan film på en computer, du vil se på iPad, skal du følge en ret simpel proces for at kopiere den over, men det er ikke altid så lige frem til brugere, der er nye på platformen.

Før du begynder, hvis filmen du ønsker at kopiere over, tilbydes via en streaming-tjeneste via internettet via Apples videoservices, Netflix, Amazon Instant Video eller endda YouTube, kan du måske overveje disse muligheder først, hvorfor årsagen er at videofilerne er ret store og vil tage meget plads på den forholdsvis sparsomme kapacitet af de mest almindelige iPad 16GB og 32GB modeller. På den anden side, hvis du går på en biltur og ikke har en 3G / LTE iPad, abonnerer du ikke på streaming-tjenester, eller hvis den video du vil se bare ikke er tilgængelig via streaming-tjenester, så kopiere den til den lokale iPad-opbevaring er en glimrende løsning.

Krav:

 • iPad
 • Mac eller pc, der kører iTunes
 • Enhver kompatibel videofil: mp4, mov, m4v osv
 • USB-kabel
 • Gratis plads på iPad

USB-kablet er teknisk valgfrit, fordi du kan bruge Wi-Fi-synkronisering, men for enhver stor film- eller videofil vil det være meget hurtigere at tilslutte iPad til computeren via et USB-kabel.

Vi antager, at du allerede har en video eller film, der er gemt på en Mac eller Windows PC, som du bare vil have kopieret til iPad, så den kan ses på farten, vi kommer ikke til at dække ting som at rippe din egen DVD'er eller BluRays til mobiladgang, da rettighederne i forbindelse med digital videoejerskab vil variere meget efter film og video og deres respektive aftaler.

Sådan kopieres film til iPad

Har du en video klar til at kopiere over? Great, ellers hvis du bare leder efter en til walkthrough formål tag en prøve video fra NASA (de er ret pæne alligevel).

 • Find den film, der er gemt på computerens harddisk gennem filsystemet og få det let synligt
 • Åbn iTunes og vis sidebjælken, hvis det ikke er synligt allerede (Command + Option + S)
 • Træk og slip videofilen i iPad vist i sidebjælken for at starte kopiprocessen

Du får vist en "Behandling" pop op, som videoerne er parat til at kopiere, og i sidste ende opdaterer iTunes-afspillers status for at vise kopiets fremskridt. Dette kan tage overalt fra nogle få sekunder til flere minutter afhængigt af størrelsen på de videoer, der kopieres, og hvis du bruger USB eller Wi-Fi Sync til overførslen selv. Det anbefales stærkt at bruge et USB-kabel til kopiering af store filer, simpelthen fordi det er meget hurtigere at overføre via USB 2.0 end det er at kopiere filer trådløst, på trods af den åbenlyse bekvemmelighed af sidstnævnte.

Kom omkring fejlmeddelelser om filmafspilning

Hvis du får en fejl, at en bestemt film ikke kan kopieres som denne, er det normalt fordi videoformatet er inkompatibelt. Hvis det er tilfældet, har du to muligheder; enten se videofilen som en MKV eller AVI i IOS med VLC, eller tag dig tid til at konvertere videoen til et iOS-format ved hjælp af gratis værktøjer som QuickTime, Handbrake eller VLC, ved hjælp af en computer. Med sidstnævnte løsning, hvor lang tid konverteringsprocessen tager, vil variere på computerens hastighed, men når den er færdig, vil du kunne overføre videoen til iPad og se den der.

Bemærk, at nogle MKV-filer i særdeleshed kan have problemer, og hvis du har problemer med at spille MKV-video på iPad, kan du næsten altid spille MKV-video med VLC på iPad eller iPhone, eller igen, tag dig tid til at konvertere mkv video til m4v format. Det er nemt at gøre, og konverteringsfunktionen er bygget direkte ind i OS X, eller du kan tjekke vores nemme vejledning om at konvertere film til et iPad-kompatibelt format ved at bruge den gratis QuickTime-app, der også er pakket i hver version af Mac OS X.

Adgang til og se film på iPad

Nu hvor en video eller to er blevet overført til iPad, er det meget nemt at se dem.

 • Find appen "Videoer" og åbn den
 • Tryk på det filmnavn, du vil se, for at begynde at spille

Du finder evnen til at afspille og sætte pause på videoen samt en grundlæggende scrubber til at scoot rundt i selve videoen, mens den afspilles, og en zoomfunktion, der forsøger at fjerne bogstavboksen på widescreen-videoer.

Hvis du ikke kan finde appen Videoer, skal du bare vende til Spotlight og skrive "videoer" for at starte den direkte derfra, men det vil typisk være på din startskærm, medmindre du har flyttet det til en mappe.

Valgfrit: Sluk for synkronisering af film til bedre filhåndtering

Der er også en synkroniseringsfunktion, der forsøger at styre filmoverførsler til dig, men det er primært rettet mod film, du har optaget på iOS-enheden i stedet for film, du vil kopiere til enheden. På grund af dette, hvis du ønsker at kopiere dine egne film til iPad, virker det virkelig ikke som du kunne forvente, og det er generelt bedre, fordi du kun holder videoer konsistent på din iPad og en hjemmecomputer ved hjælp af iTunes . Faktisk, hvis du skal kopiere mange film frem og tilbage fra iPad til en computer selv, vil du sandsynligvis gerne slukke for den enkelte filmsynkroniseringsfunktion, så du kan styre dem selv direkte.

 • Når iPad er tilsluttet computeren, skal du vælge enheden i iTunes og klikke på fanen "Film"
 • Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet for "Synkroniser film" for at administrere dine egne videooverførsler

Dette råd gælder også for at overføre videoer fra iPad og bringe dem tilbage til din computer, da det ofte ofte er nemmere at håndtere en filmfil selv, hvis du søger at redigere det i en anden applikation som Premier eller Final Cut, da det ikke er altid ideel til at få det importeret til en administrationsapp eller noget som iMovie.

En sidste ting: Overvej at slette videoer efter at have set

En sidste anbefaling: Når du er færdig med at se en video på iPad, skal du overveje at slette den bagefter. Dette forhindrer dig i at spilde værdifuldt lagerplads på enheden, da filmfiler er nogle af de største medieformater derude og ofte en af ​​de første ting, der optager plads, der nemt kan frigøres, bare ved at fjerne. Du kan se, hvor meget plads de optager, og slet videoerne gennem Indstillinger:

 • Åbn Indstillinger, vælg "Generelt", og gå derefter til "Brug"
 • Tryk på "Video" -appen for at slette video direkte

Du kan også fjerne film direkte via Video-appen, selvom den pågældende app ikke fortæller dig, hvor stor de enkelte filer er, og dermed ved du ikke præcist, hvor meget plads du frigiver ved at fjerne filerne.