Hvordan opretter jeg en gratis brevhovedbaggrund til e-mail?

Et brevhoved til e-mail er som at sende en e-mail på personlig papirvarer. Brevpapiret identificerer en bestemt person eller virksomhed som afsender. De fleste virksomheder bruger brevhoved til at skrive breve, der specifikt vedrører virksomheden. Brevpapiret giver e-mailen en følelse af professionalisme og legitimitet. Oprettelse af et gratis brevpapir til brug med en personlig eller forretningsmæssig e-mail-konto kræver kun få trin. Når den er lavet, kan den bruges igen og igen.

Trin 1

Besøg et websted som f.eks. Online brevhoved eller strømstik (se Ressourcer - bemærk, at Power stik har en gratis prøveversion), der hjælper med at oprette firmaets brevpapir. Disse websteder samler dine personlige eller forretningsoplysninger og formaterer dem til brevpapir, som du ikke behøver at designe.

Trin 2

Indtast alle relevante brevhovedoplysninger. Brevhovedwebsteder guider brugeren igennem dette. Relevante oplysninger inkluderer normalt navn, telefon, e-mail-adresse, faxnummer og adresse. Indtast kun oplysninger, der skal vises i brevhovedet.

Trin 3

Vælg et format til brevhovedet. Rul gennem de forskellige former for brevpapir, der er tilgængelige på hjemmesiden, og vælg en, der ser godt ud for dig. Se et brevhoved med de oplysninger, du leverede tidligere. Foretag ændringer i information eller format baseret på, om du kan lide forhåndsvisningen.

Trin 4

Send brevhovedet til en personlig e-mail-konto, hvis dette er en mulighed på webstedet. Nogle websteder beder brugeren om at gemme billedet direkte fra webstedet. Hvis dette er tilfældet, skal du klikke på billedet og gemme det i papirvarer til det e-mail-program, du bruger.

Åbn e-mailen fra webstedet. Download og gem vedhæftede filer på computeren. Gem dem i papirvarefilen til det program, du bruger til at e-maile.