Sådan styres lydstyrken til surroundlyd med en DirecTV-fjernbetjening

Programmering af et surroundsystem til at arbejde med din DirecTV-fjernbetjening er en simpel proces. Med den korrekte programmeringskode kan din DirecTV-fjernbetjening kontrollere surround sound-systemets lydstyrke og muligvis få adgang til alle surround sound-systemets muligheder.

Find modelnummeret på din DirecTV-fjernbetjening. Det er trykt i fjernbetjeningens øverste venstre hjørne.

Vælg din fjernbetjenings modelnummer på DirecTVs webside til fjernbetjeningskodeopslag. Websiden er linket i afsnittet Ressourcer. Når du finder din fjernbetjenings modelnummer på siden, skal du klikke på det. En anden webside vises.

Vælg lydlinket på den side, der blev vist.

Specificer surround sound-systemet. Skriv mærke og model (valgfrit) i de relevante felter på siden, og vælg det. En femcifret programmeringskode vises.

Klik på den første kode, der vises. Lejlighedsvis vises flere koder; hvis den første kode, du prøver, ikke fungerer, skal du prøve de andre koder.

Indstil "Mode Switch" til AV 2 på din DirecTV-fjernbetjening. Dette gør din kontrol klar, så du kan tilføje din femcifrede programmeringskode.

Tryk på "Mute" -knappen og "Select" -knappen på fjernbetjeningen, indtil den synlige lysdiode (LED) blinker to gange.

Indtast den femcifrede programmeringskode.

Test opsætningen. Hvis du ikke kan kontrollere surroundlydsystemets lydstyrke med DirecTV-fjernbetjeningen, skal du prøve en ny programmeringskode. Indstil "Mode Switch" til AV 2 på din DirecTV-fjernbetjening. Tryk på "Mute" -knappen og "Select" -knappen, indtil den synlige LED blinker to gange. Indtast den næste femcifrede programmeringskode på din liste. Fortsæt med at teste, indtil opsætningen fungerer.

Tips

Hvis du ikke kan finde nogen koder, der fungerer, skal du kontakte DirecTV kundeservice. Nogle gange har den koder, der endnu ikke er placeret på DirecTV-webstedet.

Advarsler

Ikke alle surround sound-systemer har koder, der er kompatible med DirecTV-fjernbetjeninger. I så fald er en universel læringskontrol din bedste løsning.