Opret en ny flydende Stickies Note fra hvor som helst i Mac OS X med Shift + Command + Y

Du ved måske allerede, at du kan bruge et tastetryk til at lave en Stickies-note fra Safari-appen i Mac OS X, men vidste du, at samme tastetryk virker i mange flere apps på Mac'en?

Ja, det viser sig, at du øjeblikkeligt kan oprette en Stickies-note fra næsten hvor som helst og hvilken som helst applikation i Mac OS X ved at fremhæve teksten eller billedet og trykke på kommandoen + Shift + Y-tasterne samtidigt.


I nedenstående skærmbillede eksempel trak jeg en tekstbrikke fra Wikipedia i Chrome-browseren til en ny Stickies-note øjeblikkeligt ved at bruge nøglekombinationen.

Men dette trick er ikke begrænset til webbrowsere, du kan lave nye noter fra næsten enhver anden app som TextEdit og Pages, hvilket gør dette til et glimrende trick for at føje til din tastaturliste og repertoire af praktiske tastaturgenveje.

Bare husk den enkle proces:

  • Vælg tekst, ord, billeder, med musemarkøren i næsten enhver Mac-applikation
  • Hit Shift + Command + Y samtidig for at starte den valgte blok i Stickies som en ny note

Stykke kage, og helt fantastisk. Jeg bruger det hele tiden, når jeg forsker og indsamler oplysninger til projekter, men endnu en Mac-funktion, som jeg ikke kan leve uden!

Stickies har eksisteret i lang tid, som mange langsigtede Mac-brugere ved, men det er lige så nyttigt i dag, da det var langt tilbage i de gamle computerdage, så hvis du ikke bruger Stickies-appen endnu, skal du åbne den og giv det en chance!