Skift Mission Wallpaper-baggrundsbillede i Mac OS X Lion

Det er på tide at tilpasse udseendet af Mac OS X 10.7 igen. Vi har for nylig vist dig hvordan du ændrer Dashboards tapetbillede fra det lego-lignende mønster til noget andet, og så viste vi dig, hvordan du ændrer Launchpads-mappe baggrundsmønster efter eget valg. Næste op er Mission Control's baggrundsbillede, siger farvel til Linen og hej til det uanset tapet du vil se.

Vælg et nyt missionskontrolbakgrundsbillede og konverter det til PNG
Først skal du vælge en PNG-fil, du vil indstille som den nye Mission Control-baggrund. Jeg er mildt besat med iClouds t-shirt-baggrund, men med henblik på denne gennemgang vil jeg bruge en mere indlysende ændring af nogle koralrev. Billedfilen skal være en PNG, og den skal være navngivet "defaultdesktop.png", Preview gør det nemt at konvertere eller eksportere ethvert billede som en PNG:

  • Vælg menuen Filer og naviger til "Eksporter"
  • Vælg "PNG" som filetype og gem billednavnet som "defaultdesktop.png"

Bemærk: Du kan vælge et gentagende mønsterbillede eller et stort tapet. Hvis du vælger et stort tapet, skal du sørge for, at det i det mindste passer til din skærmopløsning, eller det kan se forfærdeligt.

Har du gemt dit billede? Store. Nu kan vi fortsætte med tilpasning.

Sådan ændres Mission Kontrol Baggrundsbillede

Nøglen af ​​dette tip svarer til at skifte Dashboard og Launchpad, og du bliver nødt til at grave rundt i nogle systemfiler. Det er ikke kompliceret, bare følg trinene, og sørg for at lave en sikkerhedskopi af den fil, du vil erstatte.

  • Hit Command + Shift + G for at hente vinduet "Gå til mappe" og peg på følgende URL:
  • /System/Library/CoreServices/Dock.app/Contents/Resources/

  • Find den eksisterende "defaultdesktop.png" -fil og lav en kopi af den - det er vigtigt, fordi det giver dig mulighed for at vende tilbage til dine ændringer. Træk enten den eksisterende fil til skrivebordet, omdøb den til "defaultdesktop-backup.png" eller hvad som helst, bare vær sikker på at du sikkerhedskopierer det
  • Find nu din egen tidligere gemte tilpassede "defaultdesktop.png" og træk den fil i mappen Åbn ressourcer, du skal godkende med administratorpassordet for at ændringen skal træde i kraft
  • Derefter skal du dræbe Dock'en for at genstarte den, så åbn Terminal (/ Applications / Utilities /) og skriv følgende:
  • killall Dock

  • Giv en tre-fingeret opadbøjning og nyd dit nye Mission Control-baggrundsbillede

Det billede du vælger, er et spørgsmål om personlig smag, men efter at have brugt det noget kaotiske koralbillede i skærmbilledet op, gik jeg hurtigt til et mere subtilt mønster - det gentagende iCloud beta-mønster, selvfølgelig.

Gå ikke glip af vores andre OS X Lion tips, mens du er ved det.