BitCam: Genoplive de tidlige 90'ere med et one-bit kamera til iPhone

Longtime Mac-brugere, der har lyst til at huske nostalgi med en bit dithered grafik og Macintosh System 6, vil helt sikkert nyde den forbavsende nøjagtige retro godhed, som BitCam tilbyder til iPhone.


Med BitCam kan du lindre de gode gamle dage med at bruge en eftermiddag på en Macintosh SE / 30 i et computerlaboratorium et eller andet sted i begyndelsen af ​​90'erne, lige fra din iPhone (eller Pocket Computer, som de kalder det). Du skal blot pege på den dithered bit kamera på et objekt efter eget valg, og tilbage i tiden, du går, med tre valgfrie optagelsestilstande af bitstørrelser. Selv brugergrænsefladen er som System 6 (eller System Software 7.0.1, hvis du opgraderede din Macintosh Plus).

  • Få BitCam fra App Store her

BitCam er gratis i super-sjov sort / hvid-tilstand med et valgfrit køb på $ 1, 99 i app til "Installer farvegrafik" for at få støtte til et sind, der bøjer 8 farver (og nej 3.25 "floppies er nødvendige, de downloades fra en BBS via dit 9600 kbps serielt modem! Ok ikke rigtig ...)

Det er klart, at dette ikke er det mest produktive værktøj i verden, og BitCam-fotosne vil sandsynligvis ikke blive vist i en "Shot on iPhone" -kommerciel når som helst snart, men det er masser af sjov, hvis du er underholdt af verden af retro Macintosh og old-school computing.

Tjek det ud, og hvis du beslutter dig for at dykke dybere ind i retroverdenen, skal du ikke glemme, at du også kan køre Classic Mac OS i en webbrowser.