Sådan kopieres en VCD CD-video med freeware

VCD-formatet blev aldrig fanget i Amerika, men det var populært i årevis i Asien som et alternativ til VHS. VCD'er kan også brændes derhjemme af brugere, der ønsker at bevare videoer på en disk, der ikke ønsker at bruge DVD-formatet. Hvis du vil kopiere en VCD-film, du ejer, eller en VCD, du allerede har oprettet, kan det gøres let uden yderligere software.

Trin 1

Indsæt den VCD, du vil kopiere, i computerens diskdrev. Stop afspilning, hvis disken begynder at afspille.

Trin 2

Åbn "Denne computer" og noter navnet på videodisken ud for diskdrevets drevbogstav. Opret en mappe på skrivebordet med samme navn.

Trin 3

Dobbeltklik på diskikonet. Fremhæv alle filer og mapper på disken ("Ctrl" + "A") og kopier dem ("Ctrl" + "C").

Trin 4

Åbn den mappe, du oprettede på skrivebordet, og indsæt filerne fra VCD'en i den mappe ("Ctrl +" P "). Afhængigt af hastigheden på dit system og diskdrev kan dette tage noget tid.

Trin 5

Fjern VCD fra dit drev, og isæt en tom CD-R. Dobbeltklik på diskikonet. Hvis der vises en meddelelse, der spørger "Hvordan vil du bruge denne disk?" vælg "Med en CD / DVD-afspiller" og vælg derefter "Næste".

Træk den mappe, du oprettede tidligere, ind i diskdrevvinduet under overskriften "Files Read to Be Written to the Disc". Klik på "Brænd til disk" under menulinjen, og vælg en brændehastighed. Klik på "Næste" for at være brændeprocessen. Når den er færdig, skubbes disken ud, og du får en ny kopi af din VCD.