Sådan får du et laptoptastatur til at fungere

Mens det er en simpel ting at udskifte et mislykket tastatur på en stationær computer, er det lidt mere kompliceret at udskifte tastaturet på en bærbar computer. Det er også meget dyrere, så før du giver op og får udskiftet hele enheden, er det en god ide at prøve en reparation. Mange almindelige bærbare pc-tastaturproblemer, herunder fastgørelsestaster, ikke-fungerende taster og gentagne taster, kan løses.

Trin 1

Sluk for den bærbare computer, og tag netledningen ud. Vip håndtaget til batterirummet til ulåst position, og tag batteriet ud.

Trin 2

Vend den bærbare computer, så toppen vender mod dig. Åbn topdækslet så langt som muligt, vend den bærbare computer på hovedet og ryst den. Dette hjælper med at fjerne alt snavs og madpartikler, der kan forstyrre betjeningen af ​​tastaturet.

Trin 3

Hold en dåse komprimeret luft i en 45-graders vinkel i forhold til tastaturet, og placer den ca. 12 inches væk. Sprøjt trykluften direkte ved problemtasterne og området omkring dem. Hvis hele tastaturet har problemer, skal du feje den dåse luft rundt om tastaturet, indtil det hele er renset.

Trin 4

Tænd den bærbare computer og test tastaturet. Sluk for den bærbare computer igen, hvis tastaturet stadig har problemer med at fastgøre eller ikke svare på tasterne.

Skub en lille flad skruetrækker under problemnøglen, og løft den forsigtigt op. Nå ud under nøglen med en pincet eller lignende værktøj for at fjerne snavspartikler eller andet snavs.