Hvilken iPad Mini skal du købe?

Nu da iPad Mini er blevet tilføjet til Apples tablet lineup, spekulerer du sikkert på hvilken model du skal købe. Hvis du er utålmodig og ikke vil læse begrundelsen, vil vi gå videre og foreslå, at du får basmodellen iPad Mini 16GB og sandsynligvis i hvid. Hvis du vil have mere mening om, hvorfor denne model generelt er den bedste, læs videre.

Farve: Sort eller Hvid?

Valg af enhedens farve er nok den hårdeste beslutning. Hvide enheder er en fornøjelse at læse videre, fordi skærmteksten synes at strømme ud af grænserne, men sorte enheder har tendens til at understrege, hvad der er på skærmen bedre og bedre til at se video. Begge enheder ser smukt ud, så noget af dette vil være et spørgsmål om mening, men på grund af den mere skræmmende karakter af den sorte anodiserede iPhone 5, vil vi antage, at den sorte anodiserede iPad Mini vil være lige så følsom, hvilket gør den hvide Modeller udseende mere holdbart. Hvis du er neurotisk om en ridse her og der, få den hvide model eller få noget som et ZAGG Shield.

Bedømmelse: Hvid hvis du er ligeglad med ridser, er mindre synlige

Opbevaring: Kapacitetsforhold mindre end du tror

Her er en lille hemmelighed, jeg betragtes som en strømbruger og jeg har 10GB tilgængelig på min 16GB iPad. Faktisk, med undtagelse af dem, der gemmer mange film på deres iPads, kender jeg ingen, der har brugt 16GB til rådighed på en base model iPad. Årsagerne er ret enkle; med skyen, streaming-tjenester og normale brugsmønstre behøver de fleste brugere ikke eller bruger meget opbevaring på sådanne enheder. iPad bruges generelt til mere medieforbrug end medieopbevaring, og iPad Mini vil ikke være anderledes. Desuden bruger de fleste tabletter til læsning, uanset om det er dine yndlingswebsteder (osxdaily.com right?), Gemte artikler i Pocket eller Instapaper eller bare mange iBooks og e-bøger, og ingen af ​​det kræver meget af lagerkapacitet.

Bedømmelse: 16 GB er rigeligt

LTE: Betal ikke for LTE to gange, brug Hotspot Tethering i stedet

Spørgetid: i denne dag og alder, hvornår har du ikke din telefon med dig? Næsten aldrig, right? Nå har din iPhone (eller Android) allerede 3G eller LTE-service, og alle mobilselskaber tilbyder Wi-Fi Hotspot tethering service, så du kan forbinde andre enheder til telefonen og bruge den som et hotspot. Ja, det betyder, at Wi-Fi kun iPad Mini kan komme på internettet via din iPhone. Som følge heraf er der meget lidt grund til at betale for LTE-service to gange, selvom der er undtagelser fra denne regel for de data, der er sultne, ubegrænsede ubegrænsede planer og nogle andre situationer.

Bedømmelse: Spring det over, brug iPhone Hotspot i stedet

Videresalg: Basismodeller Hold Videresalgsværdi Bedst

Hvis du nogensinde planlægger at videresælge iPad Mini til at opgradere ned af vejen, holder basismodellerne af iPads, iPhones og iPods konsekvent videresalgsværdien bedst. Hvad der i første omgang koster $ 100 mere for at øge lagerpladsen eller $ 130 mere for at få LTE-tilslutning, betyder ikke, at der er tale om tilsvarende prisforskelle på videresalgsmarkedet, især for ældre hardware.

Bedømmelse: Brug mindre nu for at spare mere langsigtet

Vent: Har du endda brug for en iPad Mini?

Lad os gå tilbage et øjeblik, fordi hele denne artikel forudsætter, at du er på markedet for en iPad Mini. Har du faktisk brug for en? Nå, det afhænger sandsynligvis af, om du allerede ejer en iPad, hvad du bruger det til, hvad du vil bruge det til, og hvor mange andre mennesker bruger det.

Hvis du har en familie, der alle kæmper over en enkelt iPad, skal du sikkert bruge en ekstra iPad, og iPad mini er et godt valg.

Hvis du allerede har en iPad, og den kun bliver brugt af dig selv, har du sandsynligvis ikke brug for en iPad Mini til at følge med, medmindre størrelsesforskellen er vigtig.

Hvis du ikke har en iPad overhovedet, er Mini et meget overbevisende tilbud, men tilbyder endnu ikke Retina-displayet, hvilket betyder, at der er en chance for, at iPad i fuld størrelse ville være bedre for dig i stedet (selvom vi stadig anbefaler basismodel). Retina vs non-retina beslutning er bedst lavet efter at se skærme personligt, så du kan bestemme om pris og størrelse forskel er det værd, men generelt er det svært at gå tilbage til en ikke-nethindenhed, efter at du er vant til ultrahøjopløsningsdisplayerne.

Hvis du tror, ​​du har brug for en iPad Mini kun fordi den er den nye skinnende gadget, har du sandsynligvis ikke brug for en. Endnu mindst.

Endelig, hvis du lige har købt en iPhone 5, og at spændingen stadig er ny, vent et par uger, nyd din nye iPhone og cirkulere tilbage på ideen.