Parringsinstruktioner til Jabra OTE3

Par dit Jabra OTE3-format headset med andre Bluetooth-aktiverede enheder for at udnytte headsetets trådløse funktioner. Sådan parrer du Jabra-headsettet varierer noget afhængigt af om du slutter det til en mobilenhed eller til en computer.

Parring af dit headset med en mobilenhed

Uanset om du bruger en Android-, iOS- eller Windows Phone-mobilenhed, er det grundlæggende ved parring af et trådløst headset det samme. Skærmbillederne her er fra en Android 5.0-enhed, så de kan variere lidt fra det, du ser på din skærm.

Tryk på Strøm på Jabra-headsettet for at tænde enheden.

Hold nede Strøm eller tryk på Multifunktion på headsettet for at indstille det til synlig tilstand. Hvilken metode du afhænger af, hvilken type OTE3-headset du bruger. Se din manual eller Jabras online parringsguide for at få flere oplysninger om at gøre dit specifikke Jabra OTE3-format headset synligt.

Tips

Når et headset er indstillet til at blive synligt, begynder det at sende et Bluetooth-signal, så andre enheder kan finde det.

Åbn appen Indstillinger på din mobile enhed, og tryk på *Bluetooth* for at starte panelet Bluetooth-indstillinger.

Tips

Appen Indstillinger er tilgængelig på en af ​​startskærmene på de fleste enheder. Hvis du ikke kan finde den, skal du kontrollere din enheds applikationsmappe eller stryge nedad fra toppen af ​​skærmen for at afsløre meddelelsesområdet, hvor du ofte finder et ikon for Indstillinger, der er knyttet direkte til appen Indstillinger.

Parringsinstruktioner til Jabra OTE3

Skift den virtuelle Bluetooth-switch til position, hvis Bluetooth ikke allerede er aktiveret. Når du tænder Bluetooth, begynder din smartphone eller tablet straks at scanne efter kompatible Bluetooth-enheder inden for rækkevidde.

Parringsinstruktioner til Jabra OTE3

Tryk på Jabra OTE3 på listen over tilgængelige Bluetooth-enheder for at fuldføre parringsprocessen.

Parring af dit headset med en Windows-computer

Tryk på Strøm på dit Jabra-headset for at tænde enheden.

Hold nede Strøm eller tryk på Multifunktion på headsettet for at indstille det til synlig tilstand. Den metode, du bruger, afhænger af typen af ​​OTE3-headset, du bruger.

Gå tilbage til startskærmen på din Windows 8.1-computer, og tryk på Windows-C for at åbne menuen Charms.

Lær hvordan du parrer dit Jabra OTE3 trådløse Bluetooth-headset til smartphones, tablets og Windows-computere.

Vælg Indstillinger, vælge PC-indstillinger og vælg derefter PC og enheder.

Jabra oce3, Jabra Bluetooth-opsætning, Bluetooth, Parring af headset

Klik på Bluetooth og skift den virtuelle Bluetooth-switch til position.

Parringsinstruktioner til Jabra OTE3

Vælg Jabra OTE3 på listen over tilgængelige Bluetooth-enheder, og klik derefter på den tilknyttede Par for at afslutte parringen af ​​headsettet med din computer.