Sæt kiosk i en mappe med StifleStand

Hvis du ikke bruger nyhedsblade-appen i iOS, er der ikke meget grund til at holde det rundt på startskærmen, men af ​​en eller anden grund har Apple gjort det umuligt at flytte ind i en mappe. En tidligere fejl kan du flytte den, men det er blevet patchet med nyere versioner af iOS.

Nu for den gode nyhed, kan du med et nyt tweak dumpe Kiosk-ikonet tilbage i en mappe, hvis du ikke har noget imod nogle advarsler: For det første, når Kiosk er i mappen, er det stort set ubrugeligt, fordi det vil gå ned, og for det andet Du skal forbinde din iPhone, iPad eller iPod touch til en computer og starte en app for at sætte den i en mappe i første omgang. Hvis du er ok med disse begrænsninger, tag StifleStand og tilslut din iOS-enhed til din Mac eller PC, som vil dumpe Kiosk i en mappe med navnet "Magic".

  • Få StifleStand til Mac eller Windows

Flyt kiosk ud af mappen gør det brugbart igen, men StifleStand bliver nødt til at blive kørt igen for at sætte det tilbage i en mappe. Ikke ligefrem praktisk, men indtil Apple giver den indfødte evne til at flytte kiosk rundt på vilje, vil det gøre.

Denne app har lavet runderne for nylig, men det var oprindeligt begrænset til Mac-brugere. Nu med en Windows-version tilgængelig, kan enhver endelig skjule ikonet Kiosk. Takket være MacStories til opdagelsen.