Hvad er en ISO-forbindelse?

International Organization for Standardization (ISO) -stik er meget almindelige i bilstereoanlæg, Bluetooth-hubber og CD-afspillere til biler efter markedet. Disse stik er en del af ledningsnettet og får et stereoanlæg, en Bluetooth-hub eller en CD-afspiller til at fungere korrekt. Der findes forskellige slags ISO-stik med forskellige stik, der bruges til forskellige biler. Hver type lydenhed kan have en bestemt ledningsnetpakke, der skal købes.

Hvad gør en ISO-forbindelse?

Et ISO-stik er det stik, der forbinder en lydenhed til en bil. Den består af to side-by-side, otte-pin stik, der styrer strømmen, hvis det er relevant, jorden, og alle højttalerne i bilen. Uden denne komponent ville lydenheden ikke fungere. Stikket sælges ikke med en lydenhed, fordi forskellige biler har forskellige ledningsnet.

Hvor kan jeg købe en ISO-forbindelse?

Det er ikke svært at finde et ISO-stik, så længe du kender bilens mærke og model og den lydenhed, du ønsker at installere i bilen. Online- og offlineforhandlere har ISO-stik. Et godt sted at starte er en elektronikforretning, selvom de fleste billydbutikker har ISO-stik.

Hvor meget koster ledningsnet?

Omkostningerne ved ledningsføring af en eftermarkedslydenhed er ca. $ 10 gennem onlinebutikker. Murstensbutikker sælger dem for omkring $ 10 til $ 20. (Alle priser gælder for januar 2011.) Nogle butikker tilbyder installationstjenester for et ekstra beløb. For mere avanceret ledningsføring kan du købe ledningssæt til bilens rattets kontrolpanel for at aktivere en lydenheds muligheder, der er ud over volumen og kanal. Disse sæt koster op til $ 50.

Hvordan installerer jeg et ISO-stik?

En lydenheds installationsvejledning skal inkluderes i emballagematerialet, og anvisningerne dækker installation af ISO-stik. Et ledningsnet har sit eget sæt retninger, inklusive en liste over nødvendige værktøjer. Instruktionerne skal indeholde et diagram, der viser, hvordan ledningerne skal placeres korrekt. De fleste virksomheder tilbyder en servicelinje, hvis du har spørgsmål.