Sådan afinstalleres Windows XP uden en CD

Windows XP blev frigivet af Microsoft i to forskellige versioner: Home og Professional. XP Home Edition blev oprettet til den gennemsnitlige computerbruger, mens XP Professional Edition blev designet med it-medarbejdere i tankerne. Både Home og Professional-udgaverne af Windows XP kan afinstalleres fra en computer uden behov for en Windows XP-cd.

Trin 1

Tænd din computer for at starte Windows XP. Log ind på din Windows XP-konto, når operativsystemet er startet op, og lad skrivebordet indlæses.

Trin 2

Klik på Windows "Start" -knappen, der findes nederst til venstre på skrivebordet. Klik på knappen "Kontrolpanel" i den menu, der dukker op over startknappen.

Trin 3

Dobbeltklik på ikonet "Tilføj eller fjern programmer" i det nye vindue, der vises. Klik på knappen "Afinstaller Windows XP" i vinduet "Skift eller fjern programmer", og klik på knappen "Skift / fjern", der vises.

Vælg knappen mærket "Afinstaller Windows XP." Klik på "Ja" i advarselsprompten, der ser ud til at starte fjernelsen af ​​Windows XP. Computeren fjerner systematisk Windows XP og genstarter ved hjælp af det operativsystem, der blev installeret før Windows XP.