Sådan blokeres signalet fra en GPS-enhed

Er du bange for, at din ægtefælle eller CIA spionerer på dig? Holder din forælder dig i kort snor ved at have en GPS-enhed installeret på din mobiltelefon eller i bilen? Så leder du sandsynligvis efter en måde at blokere signalet fra en GPS-enhed.

Trin 1

Få anti-tracking GPS-jammer. Dette er en lille enhed med en palme-størrelse, der fungerer ved at blokere GPS-signalet til satellitterne, hvilket effektivt gør dig usynlig. Du kan købe det fra securityprousa.com; fra 2009 koster det $ 200.

Trin 2

Installer enheden. Du sætter blot jammer i cigarettænderen i din bil, og den begynder at fungere automatisk. Det blokerer enheder inden for en radius på 5 til 20 meter, og det forstyrrer ikke telekommunikationsenheder.

Få den bærbare GPS-jammer Mini GJ. Dette er en lille håndholdt bærbar enhed, der kan sættes i lommen eller håndtasken. I modsætning til anti-tracking GPS-jammer kan denne bruges både ind og ud af en bil, fordi den leveres med et genopladeligt batteri og en biladapter. Du tænder simpelthen enheden, og den begynder at blokere enhver GPS inden for en radius på 10 meter. Du kan købe det på thejammerstore.com; fra 2009 koster det $ 70.