Apple TV 5.1 opdatering udgivet

Apple har udgivet en ny softwareopdatering til Apple TV, der bringer et par af de mere populære iOS 6-funktioner til enheden. På trods af at du deler nogle funktioner med iOS 6, er versionen mærket som 5.1 med en build på 10A406e.

Opdateringen omfatter deling af Photo Stream, nye skærmsparere, evnen til at skifte iTunes-konti, forbedrede AirPlay-indstillinger, trailere, yderligere understøttelse af undertekster og giver mulighed for at omorganisere homescreen-ikoner ved at holde knappen Select på fjernbetjeningen nede. Opdateringen er tilgængelig for både Apple TV 2. og 3. generations modeller og siges også at forbedre ydeevnen og stabiliteten af ​​Apple TV.

Opdatering af Apple TV til den nyeste version gøres lettere ved at navigere til menuen Indstillinger, vælge "Generelt", og vælg derefter softwareopdatering.

Download Apple TV 5.1 IPSW

Disse er direkte download links til firmware filer hostet af Apple:

  • Apple TV (2. gen 2, 1)
  • Apple TV (3. gen, 3, 1)

De fleste brugere har det bedre at downloade opdateringen via Apple TV selv, men ved hjælp af iOS firmware filer er det samme på Apple TV som det er for andre iOS-enheder og kræver en USB-forbindelse.