iOS for at få 'Chameleon-Like' Reactive & miljømæssigt bevidste funktioner og Screen Savers?

En kommende iteration af iOS kan indeholde yderligere evner til at reagere og reagere på miljømæssige stimuli, ifølge et patent til Apple. Patentet beskriver sensorer, der gør en enhed opmærksom på dens hastighed, retning, temperatur og orientering på Jorden, ud over at bruge en mikrofon og kamera til at registrere ændringer i det omgivende miljø og endnu vigtigere justere elementer på displayet baseret på disse faktorer .

Patentet blev opdaget af PatentlyApple, der beskriver funktionen som "Chameleon-lignende" og foreslår, at disse tilpasninger kunne rettes mod mode af alle ting:

Apples patent dækker systemer, metoder og computerlæsbare medier til visning af dynamiske tags eller skærmsparere, der ændrer sig på baggrund af detekterede egenskaber ved brugerens miljø. Specielt dækker patentet dynamiske tags, der kan fungere som mode tilbehør ved at ændre på baggrund af egenskaber hos brugerens miljø.

PatentlyApple uddyber derefter hvordan kameraet kunne registrere farver og derefter justere elementer på skærmen i overensstemmelse hermed:

... den elektroniske enhed kan dynamisk ændre udseendet af mærket baseret på udviklingen af ​​sensorudgange. Hvis den elektroniske enhed for eksempel bestemmer, at farveskemaerne i brugerens rum er ændret, kan det viste tag justere for at afspejle de nye detekterede farver.

Patentet fortsætter med at give en beskrivelse af den anvendte teknologi, der beskriver en regndråbe screensaver, der justerer sin adfærd baseret på miljømæssige faktorer. Patenttegningerne viser tydeligt en enhed, der ligner en iPod nano (på en side notat indikerer det, at fremtidige iPod nanos kan omfatte kameraer), men PatentlyApple siger, at andre enheder er klart specificeret (vægt min):

Det skal bemærkes, at selvom Apples patentillustrationer alle er relateret til en fremtidig version af en iPod nano, er det patentet, at deres opfindelse også gælder for iPhone, iPod Touch (PDA), iPad (tablet) og andre enheder, der omfatter en bærbar computer, spil enhed og endda medicinsk udstyr.

Kan du forestille dig, at disse slags reaktive funktioner bliver brugt i fremtidige skærmsparere, apps og spil på tværs af Apples samlede bærbare lineup? Nogle apps tager allerede begrænsede tegn fra ting som mikrofonen, og mange apps bruger de indbyggede accelerometre til at justere opførsel på skærmen, men det ser ud til, at det har potentiale til at udvide sig på disse reaktive begreber dramatisk.

PatentlyApple er i gang i dag, først ved at finde et patent på futuristiske virtuelle Apple-tastaturer, der blæser luft for at efterligne følelsen af ​​at trykke knapper, og nu med dette. Rigtig imponerende ting, forudsat at Apple nogensinde implementerer denne teknologi i kommende produkter.

Gå videre til PatentlyApple for at se flere tegninger og læs mere om dette, det er en god læse som altid.