iPhone eller iPad Ran Out of Storage Space? Her er hvordan man får plads til rådighed hurtigt

Du har downloadet tonsvis af apps, bøger, musik og film i vid udstrækning, og når du går til at downloade den seneste store app, kan du ikke komme i stand til at blive konfronteret med en meddelelse, der ikke kan hentes. Der er ikke nok ledig tilgængelighed. Hvad skal du gøre, når din iPhone, iPad eller iPod løber tør for diskplads?

Det enkleste og hurtigste svar er at frigøre en vis lagerkapacitet ved at fokusere på apps, du ikke længere bruger. Vi viser dig den hurtigste måde at gøre dette på, så du hurtigt kan komme tilbage til at downloade de nye apps eller indhold, du vil have.

Hurtigt rydde op iOS-rummet ved at slette Big Storage Hogging Apps

  1. På IOS-startskærmen trykker du på "Indstillinger", og klik derefter på "Generelt" efterfulgt af "Brug". Dette viser os, hvor meget plads der er til rådighed, og hvad spiser det hele
  2. Brugerlisten er sorteret efter total størrelse, startende fra toppen se gennem listen for apps, du ikke længere bruger
  3. Når du finder en app, der er stor, der bliver sjældent, skal du trykke på den og derefter trykke på den store røde "Slet app" -knap og derefter bekræfte sletningen i advarselsdialogen
  4. Gentag dette med andre apps, du ikke bruger ofte, indtil du har tilstrækkelig plads til rådighed

Dette er langt den hurtigste måde at hurtigt frigøre opbevaring i iOS, fordi stort set alle har en håndfuld apps, som de ikke længere bruger. Når du er tilfreds med, at der er tilstrækkelig kapacitet til rådighed igen, skal du gå tilbage til App Store eller iTunes, og du er gratis at downloade igen.

Hvad hvis jeg vil bruge den slettede app igen? Er det væk for evigt?

Takket være iCloud, App Store og iTunes-politikkerne tillader Apple dig at genindlæse ejet indhold og apps så mange gange, som du vil have til dine autoriserede enheder. Det betyder, at du kan slette en app, der ikke bliver brugt nu, men download den igen til enhver tid gratis i fremtiden, hvis du finder dig selv nødt til den pågældende app igen. Uanset om det er et par uger eller år senere, bryr Apple sig ikke, når du ejer den app det er dit, og de gemmer det for dig. Denne generøse politik gælder også ting, der købes fra Mac App Store.

Fjernelse af apps er ikke nok, jeg løber altid ud af rummet

Hvis du opdager, at du ofte løber tør for lagerplads på iOS-enheder, skal du overveje at følge nogle generelle tips til at frigøre lagerplads for yderligere at minimere lagerbrug på iPhones, iPads og iPods. Ting som regelmæssigt at downloade billeder, streaming musik, sletning af film, når du er færdig med at se dem, kan alle gøre en kæmpe forskel.

Skal jeg ikke bare opgradere til en iOS-enhed med større kapacitet?

Dette er et spørgsmål om valg og mening, men hvad vi har fundet ud af, er, at du næsten altid fylder en hvilken som helst størrelse enhed, du får uanset diskens kapacitet, uanset om den er 16 GB eller 64 GB. Hvis du finder dig selv konstant påkrævet diskplads, er det værd at overveje opgraderingen til en større størrelse ved den næste udgivelse af et produkt, men generelt anbefaler vi altid at få billigere modeller, især med hensyn til iPads.