Sådan laver du Photoshop Cubism Art (5 trin)

Kubisme er en bevægelse i kunsten, der bruger geometriske former og skarpe linjer såvel som lyse og mørke nuancer for at vise forskellige sider af et billede i en todimensional repræsentation. Pablo Picasso og Georges Braque startede denne bevægelse, og deres kunstværker hjalp med at påvirke moderne kunst i det tidlige 20. århundrede. Hvis du gerne vil oprette Photoshop-kubismekunst, kan et meget almindeligt billede omdannes til et kubistisk billede ved at skære hver del af originalen i flere lag og derefter anvende en række forskellige lagstilarter i Photoshop.

Trin 1

Start Photoshop. Rul til "File", og åbn en simpel baggrund og et billede. På venstre side af skærmen skal du klikke på "Marquee Tool" eller klikke på "M" på dit tastatur for at vælge en sektion i dit billede. Klik derefter på "Ctrl + J" for at oprette et nyt lag med det afsnit, du lige har valgt. Et lag under fanen "Lag" til højre vises.

Trin 2

Dobbeltklik på laget med det valgte afsnit, så vises et vindue kaldet "Lagstil"; vælg "Indre glød" i venstre side af vinduet. Hvis ikke, rul til "Lag" øverst på skærmen, rul til "Lagstil" og vælg "Indvendig glød", og det samme vindue vises. Under "Struktur" skal du ændre "Blandingstilstand" til "Multiplicer" ved hjælp af rullemenuen.

Trin 3

Forøg "Størrelse" til 136, og reducer opacitet til "36%" i vinduet "Lagstil". Klik på "OK". Vælg dit nye lag, rul til "Rediger", og klik derefter på "Gratis transformering". Brug størrelsesbokshåndtagene til at strække billedet. For at rotere billedet skal du flytte markøren lige uden for hjørnet, indtil du ser en bøjningspil og flytte markøren frem og tilbage. For at bøje laget skal du holde "Ctrl" og flytte markøren, indtil du er tilfreds med positionen. Når du er færdig, skal du dobbeltklikke på billedet.

Trin 4

Klik på det originale billedlag under fanen "Lag" til højre på skærmen. Gentag de trin, du gjorde for at oprette et nyt lag. Opret og vælg sektioner af det originale billede, indtil du har 25 til 30 lag. Gå over til fanen "Lag" på højre side. Hold "Ctrl" og "Højreklik" på et af de lagbilleder, du oprettede, og klik derefter på "Kopier lagstil". Indsæt stilen i andre billedlag, når du opretter dem.

Eksperimenter med andre mønstre. Vælg et af dine lag. Hold "Ctrl" og "Højreklik" på et af dine lag, og vælg "Mønsteroverlay". Tilføj et justeringslag for nuance / mætning ved at rulle til "billede", "justeringer" og derefter "nuance / mætning". Juster farveskyderne, og klik derefter på "OK". Gem dit kubismebillede, så er du færdig.