Sådan kopieres programmer til DVD

Det er altid en god ide at lave sikkerhedskopier af dine vigtigste programmer, så de let kan gendannes, hvis din computer dør. Takket være fremkomsten af ​​optagelige DVD-medier er det lettere end nogensinde før at tage sikkerhedskopier af din vigtige software.

Trin 1

Indsæt en tom DVD i dit DVD-R / RW-drev

Trin 2

Åbn dit foretrukne dvd-brændingsprogram. Hvis du ikke har en, skal du se links til flere freeware-programmer i Resources.

Trin 3

Vælg den mulighed, der giver dig mulighed for at skrive filer fra din harddisk til en DVD. Denne indstilling kan være formuleret som "Brænd filer til en disk", "Skriv filer til DVD" eller "Opret disk fra filer", blandt andre.

Trin 4

Klik på knappen "Tilføj filer" i dit foretrukne dvd-brændende softwarevindue, og find det program, du vil kopiere til en dvd. Klik på den, og klik derefter på knappen "Åbn". Gentag dette trin efter behov, indtil du har valgt alle de programfiler, du vil kopiere til en DVD.

Trin 5

Klik på knappen "Brænd". Dette kan også være mærket "Skriv", "Skriv disk" eller "Brænd filer til disk." Din foretrukne DVD-brændingssoftware skriver nu de valgte programmer til den tomme DVD.

Gentag trin 1 til 5 efter behov, indtil du har sikkerhedskopieret alle de programmer, du ønskede at kopiere.