Sådan udskiftes en parabol netværksmodtager og fjernbetjening

Hvis du modtager satellit-tv-service fra Dish Network, har du mindst en satellitmodtager installeret i dit hjem. Der kan dog komme et tidspunkt, hvor modtageren begynder at fejle. Dette kan være et resultat af slitage eller endda en kortslutning under en elektrisk storm. Uanset årsagen er det muligt at udskifte en Dish Network-modtager og fjernbetjening med nye.

Trin 1

Kontakt Disknetværk, og rapporter det problem, du har. En kundeservicemedarbejder vil fortælle dig, at en ny modtager og fjernbetjening er klar til dig. Det er derefter op til dig at beslutte, om du hellere vil have en servicetekniker til at komme forbi og installere modtageren eller afhente en fra et nærliggende anlæg og installere det selv. Typisk vil en servicetekniker ikke komme forbi i flere dage, så hvis et anlæg er i nærheden, og du vil have din service kørende hurtigt, er det en fordel for dig at hente udskiftningsenheden og fjernbetjeningen.

Trin 2

Skru kablet, der løber fra satellitten til modtageren.

Trin 3

Se på, hvordan fjernsynet opretter forbindelse til Dish Network-modtageren. Afhængigt af hvilken slags tv du har, kan det være et koaksialkabel (forbundet til "Out" -porten); et RCA-kabel ("Video Out"); eller, hvis du har et high-definition tv og modtager, komponent eller High-Definition Multimedia Interface ("Component Out" eller "HDMI"). Fjern kablerne bag på modtageren, men lad dem være tilsluttet fjernsynet.

Trin 4

Gå til anlægget for at hente din erstatningsmodtager og fjernbetjening. Anlægget vil have din serviceordre registreret, og reservedele skal være klar til dig.

Bring reservedele tilbage. Tilslut kablerne til de relevante porte, og tænd for fjernsynet og parabol-netværksmodtageren. Modtageren skal udføre en satellitsignalscanning. Når den er færdig, er du indstillet til at genoptage din tv-visning.