Sådan deaktiveres Video AutoPlay i App Store på iOS

App Store i iOS vil nu automatisk afspille videoforhåndsvisninger af apps, mens du navigerer gennem App Store på en iPhone eller iPad. Disse videoforhåndsvisninger kan give et nyttigt udseende til, hvad en app kan eller kan se ud på, men de kan også være distraherende, forårsage, at batteriet tømmer hurtigere end ellers, fører til utilsigtet båndbredde og dataforbrug og er irriterende, hvis du ikke er tilbøjelig at nyde automatisk at afspille videoer af iOS-apps, du måske eller måske ikke har nogen interesse i.

Brugere kan deaktivere automatisk videoafspilning i iOS App Store ved at justere de relevante indstillinger på deres iPhone eller iPad.

Vær opmærksom på, at App Store-videoens automatisk afspilningsfunktion er tilgængelig i iOS 11 eller nyere, ligesom det er muligt at slukke for videoautoplay i App Store. Hvis din enhed er på en ældre version, er det ikke relevant for dig.

Sådan slukkes automatisk videoafspilning på App Store i iOS

  1. Åbn appen "Indstillinger" på iPhone eller iPad og find 'iTunes & App Store'
  2. Tryk på "Video autoplay"
  3. Fra de tilgængelige indstillinger valgte "Off" for at deaktivere automatisk videoafspilning

Du vil bemærke, at der også er mulighed for at have videoautoplay begrænset til wi-fi alene, hvilket kan være en rimelig indstilling for nogle iPhone- eller iPad-brugere, hvis de kan lide autoplaying-videoer, men ikke vil have, at de bruger deres båndbredde .

En lille besked under auto-afspilningsindstillingerne for App Store nævner også, at "autoplay midlertidigt slukker, hvis du har lavt batteri eller en langsom internetforbindelse", hvilket kan gøre nogle iPhone- og iPad-ejere lykkelige, men for andre vil de stadig have for at deaktivere video autoplaying-funktionen helt.

Hvis du ikke kan lide video autoplay generelt, kan du også være interesseret i at slukke for lignende autospilfunktioner andre steder. Du kan slukke autoplay på Twitter til iOS, stoppe Facebook automatisk afspilning af lyd i iOS, stop YouTube-autoplay eller endda stoppe autoplay-video i Safari på en Mac og stoppe iPhone autoplay musik via Bluetooth også er muligheder. Uanset om du elsker eller ødelægger autoplaying af video eller lyd, vil det sandsynligvis afhænge af brugerens præferencer, men heldigvis kan disse funktioner tilpasses for at passe til, hvad hver person ser passende til deres individuelle enhedsbrug.

Selvfølgelig, hvis du beslutter dig for at fortryde, at du slukker for videoautoplay til App Store, kan du vende tilbage til indstillingerne og justere efter behov for at få funktionen tilbage igen.