Sådan fjernes en USB Memory Stick

En USB-hukommelse er et bærbart flashdrev, der giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere filer eller overføre dem fra en computer til en anden. For at undgå at beskadige eller ødelægge dit flashdrev og de oplysninger, der er gemt på det, er det vigtigt at du sikkert fjerner din USB-hukommelse fra din computer. Uanset om du bruger en pc eller Mac, kan du beskytte din memory stick ved at fjerne den sikkert ved hjælp af det indbyggede værktøj til fjernelse af hardware.

Trin 1

Luk alle programmer eller filer, der aktuelt bruger USB-hukommelsesstikket. Gem dine filer for at undgå at miste dem. Hvis memory stick har et LED-lys, kan du bekræfte, at al aktivitet er afsluttet, hvis lampen ikke længere blinker.

Trin 2

Find ikonet "Fjern hardware sikkert" på skrivebordet, hvis du bruger en Windows-computer. Højreklik på ikonet, og klik på "Fjern hardware sikkert" for at starte hardwarevinduet.

Trin 3

Find ikonet på din USB-hukommelsespind i hardwarevinduet, og klik på "Stop". Når du bliver bedt om det, skal du tage USB-hukommelsesstikket ud af computeren.

Træk memory stick-ikonet fra skrivebordet til papirkurven, hvis du bruger en Mac. Alternativt kan du holde "Ctrl" -tasten nede og højreklikke på USB-hukommelsens ikon på skrivebordet. Klik på "Skub ud". Træk hukommelsesstikket ud af computeren.