Sådan tilføjes genopfyldning til grund

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • Grund

  • Ressourcer

Reason er en digital lydarbejdsstation, der giver dig mulighed for at komponere og mikse din egen digitale musik. I modsætning til nogle lydarbejdsstationer fungerer det ikke godt med forindspillet lyd, i stedet fokuserer det på MIDI og de instrumenter, der kommer i genopfyldninger. Refills er komprimerede lydfiler fra et sæt instrumenter, der indeholder mindst en skala med fire oktaver af instrumentet. De inkluderer undertiden forskellige effekter, såsom legato eller staccato. Genopfyldning er en fantastisk måde at udvide dit repertoire til musiksammensætning på. Når du har det godt med dem, kan du endda prøve at lave dine egne (se Ressourcer).

Installer påfyldningerne. Hvis du bestilte dem på en cd, skal du indsætte cd'en og følge instruktionerne på skærmen til dit operativsystem. Programmet beder dig om at vælge en mappe til genopfyldningerne. Sørg for at vælge en mappe, du nemt kan finde, eller skriv ned navnet på mappen. Hvis du bestilte dem online og fik dem sendt som en digital fil, skal du dobbeltklikke for at åbne den og følge installationsinstruktionerne. Lad den mappe, du installerede dem, være åben.

Find filen på din computer med programmet Årsag. Dette er sandsynligvis i applikationer / programmer. Se efter undermappen Refills. Hvis den ikke er der, er den i din biblioteksmappe. Hvis du har problemer med at finde den, skal du søge efter den på din computer. Når du har fundet mappen Refills, skal du dobbeltklikke på for at åbne den.

Vælg, klik og hold nede, og træk den nye genopfyldning til den originale genopfyldningsmappe. Der vil allerede være to eller tre genopfyldninger, der fulgte med det originale program. Hvis din computer laver en kopi af filerne i stedet for at flytte dem, kan du slette dem fra den gamle mappe for at spare plads.

Åben grund. Dine genopfyldninger er nu automatisk tilgængelige, når du tilføjer et nyt instrument eller en arbejdsstation. Afhængigt af typen af ​​genopfyldning ændres den automatisk den type arbejdsstation, du bruger, så vær ikke overrasket, hvis grænsefladen ændres, når du vælger et nyt instrument.