Sådan fremskyndes et langsomt webcam

De fleste bærbare computere har nu indbyggede webkameraer, ligesom nogle stationære computere har. Hvis din computer ikke har et indbygget webkamera, kan du købe en ekstern enhed. Når de fleste mennesker tænker på webkameraer, tænker de straks på videochat, men sandheden er, webkameraer kan bruges til overvågning, arbejde, underholdning --- næsten alt hvad du kan tænke på. Hvis dit webcam ser ud til at være langsomt, er der flere ting, du kan gøre for at fremskynde det.

Trin 1

Kontroller alle forbindelser, hvis du har et eksternt webcam. Sørg for, at USB-kablet er sat helt i. Undersøg kablet for at sikre, at det ikke er beskadiget. Hvis du mener, at kablet er skylden, kan du prøve at udskifte det med et andet USB-kabel eller tilslutte kablet til en anden port på din computer.

Trin 2

Opdater dine drivere. Drivere er programmer, der gør det muligt for eksternt udstyr at tale med din computer. Et trægt webkamera kan være resultatet af forældede eller forkerte drivere. Find modellen til dit webkamera eller din computer til indbyggede webkameraer, og gå til producentens websted for at søge i deres downloadafsnit for de korrekte drivere. Når du har downloadet dem, skal du installere de nye drivere og teste kameraet.

Trin 3

Afinstaller og geninstaller kameraet og driverne. Hvis du stadig har problemer, skal du gå til din computers enhedsadministrator og fjerne webkameraet. Dette fjerner også webkameraets drivere. Geninstaller kameraet og nye drivere.

Trin 4

Luk eventuelle unødvendige programmer. Når de er åbne, bruger programmer en del af din CPU-behandlingshastighed og hukommelse, selvom du ikke bruger dem aktivt. For at frigøre mere behandlingskapacitet og hukommelse til dit webkamera skal du lukke for alle programmer, der ikke behøver at være åbne. Minimering af programmerne fungerer ikke, du skal lukke for hvert program for at øge din behandlingshastighed.

Trin 5

Tjek dit webkams opdateringshastighed. De fleste af de nyere webkameraer er i stand til at fange 60 billeder i sekundet, selvom billedhastigheden falder betydeligt, når den overføres over internettet. Sørg for, at hvis du er i stand til at justere billedhastigheden, er den indstillet så højt som muligt for at sikre mindst mulig forsinkelse.

Skift til højhastighedsinternet. Enhver, der bruger videochat over internettet, skal bruge en højhastighedsinternetforbindelse for at se videoen korrekt. Opkaldsforbindelser kan ikke opdatere skærmen hurtigt nok til at give jævn video, så opkaldsbrugere vil opleve rykkende video, der fryser op. Sørg for, at både dig og hvem du chatter med, har højhastighedsinternet, så dit webkamera fungerer så glat som muligt.