Google Søg efter iOS er et fremragende Siri-alternativ

Vi kan virkelig godt lide Siri, og det er utvivlsomt nyttigt, men desværre kan ikke alle enheder køre Siri, og nogle gange er Siri lige langsom eller virker ikke. Hvis du leder efter et fremragende Siri-alternativ, der vil køre på alt, ja selv iPhone 4 og iPhone 3GS, ser ikke længere end de nyeste versioner af Google Search for iOS. Ikke kun er Google Voice Search i stand til at svare på mange af de samme forespørgsler som Siri, det gør det ofte hurtigere og mere præcist, da dit stemmeproblem oversættes straks på flyve.

  • Google Voice Search for iOS er gratis fra App Store

Her er nogle af de slags spørgsmål, du kan spørge Google Voice Search, og få fremragende svar til:

  • Hvad er vejret i (placering)
  • Giv mig anvisninger fra (placering) til (destination)
  • Hvad er klokken i (placering)
  • Hvad er (mængde valuta) i (anden valuta)
  • Hvad er (aktieindeks, aktie symbol) i dag
  • Vis mig (sted, butik) i (destination)

Prøv at stille andre spørgsmål, som Google Voice Search ikke kan svare direkte, bliver søgt meget hurtigt via internettet, ligesom Siri.

Google Search på iPhone er absolut imponerende. Den eneste rigtige ulempe ved Google Search er, at den ikke er bundet til iOS, hvilket betyder, at den ikke kan starte apps, sæt påmindelser og gøre alt, hvad der er relateret til andre opgaver eller apps på iPhone, iPad, eller iPod touch. I den forstand er det mindre funktionsrige end Siri, men det er ikke noget, der skyldes Googles, og det er mere at gøre med, hvordan iOS-sandkasser apps af sikkerhedsmæssige årsager. Ikke desto mindre er der ikke noget bedre Siri alternativ derude, og det er helt gratis. Selvom du kan lide Siri meget, er Googles talesøgning stadig værd at tjekke på grund af den hurtige hastighed alene, og det er en god sikkerhedskopi løsning, der kan fås, når Siri undertiden uforklarligt reagerer.

Google Voice Search har også den tydelige fordel at understøtte et meget bredere udvalg af hardware, og den kører på en hvilken som helst iOS-enhed med 4.3 eller nyere, der yder støtte til ældre model iPad, iPhone og iPod touch, der ikke fik Siri-support. Som Siri skal enheden have adgang til internettet for at arbejde, så forvent ikke at bruge det uden celle data eller wi-fi.