Test New Touch Bar på hvilken som helst Mac med Touche eller TouchBarDemo

Den helt nye MacBook Pro med Touch Bar er blevet annonceret, selvom den ikke afsendes ret endnu, men det betyder ikke, at du ikke kan teste den nye TouchBar-funktionalitet på en eksisterende Mac, selv uden den officielle hardware Touch Bar over toppen af tastaturet. Takket være en tredjepartsapp kan du give det en chance og få en Touch Bar-oplevelse på enhver Mac, der interagerer med den, enten ved at bruge musemarkøren eller ved at bruge en tilsluttet iPad i stedet.

Prøver en Virtual Touch Bar med Touche

Touche er en simpel mulighed for at køre en virtuel skærmpanel på din Mac. Det berører ikke interaktive, men afhænger i stedet af musemarkøren at interagere med, men du kan se, hvilke apps der har TouchBar-support, og hvordan de reagerer på funktionen.

  • Få Touche fra Redsweater

Touche, som TouchBarDemo, kræver den nyeste build af macOS Sierra 16B2657 eller nyere. Du kan tjekke Mac OS-bygningen, hvis du er usikker på, hvad du bruger. Bortset fra det er det ret nemt at bruge, bare download og start appen.

Testning af New Touch Bar med TouchBarDemo

Dette er rettet mod avancerede brugere, da det kræver lidt teknisk knowhow. For den fulde berøringsoplevelse skal du bruge en nyere iPad med iOS 10, den nyeste build af macOS Sierra (16B2657 eller nyere, du kan kontrollere, hvis du ikke er sikker), et USB-kabel, den nyeste Xcode og nogle erfaringer. sideloading apps på iOS, med en side af tålmodighed. Hvis du bare vil have Touch Bar på en Mac-skærm, har du brug for den nyeste Sierra Build og Demo-appen.

Forudsat at du passer til alle disse krav, kan du have lidt sjov med TouchBar demoen på næsten enhver Mac. Det grundlæggende er som følger:

  • Få TouchBar Demo herfra
  • For touch-oplevelsen skal du åbne TouchBarClient i Xcode vælg din iPad som målet for sideloading fra Xcode til iOS

Når TouchBarServer er lagt på Mac, kan du åbne berøringslinjen på skærmen på iPad eller Mac ved at trykke på FN-tasten på Mac'en. Du skal sidelæse TouchBarClient på iPad selvfølgelig for at få iPad-siden af ​​ting til at fungere.

Og ja, du kan også bare køre TouchBar Server-appen i MacOS og få en markør, der kan klikkes på Touch Bar på skærmen på en Mac i stedet for, selvom det selvfølgelig ikke vil være berørt.

Berøringslinjen ændres afhængigt af den anvendte app, som du kan se i demovideoen, der er indlejret nedenfor, og viser en Mac og iPad ved hjælp af funktionen:

Dette vil naturligvis ikke tilbyde hele Touch Bar-oplevelsen, men det kan være nyttigt at teste funktionen som en touch-grænseflade ud over at bare bruge Touch Bar inden Xcode uden direkte berøringseffekter.

Du kan endda opdage, at Terminal app indeholder en ESC-nøgle på Touch Bar, Høray!

Simuleret TouchBar til MacBook fjernbetjening på iPad Pro. Demo er Terminal - notat til stede Esc og META (!). Man side knap, skift til FN række. pic.twitter.com/wVw5CExwYJ

- Jonathan Wilner (@ jwilner) 8. november 2016

Og mens du graver rundt i Xcode for at spille rundt med Touch Bar, skal du også tjekke NyanCat Touch Bar, som giver et humoristisk kig på nogle potentielle goofier-anvendelser til Touch Bar.

Anyway, have det sjovt. Eller bare vent på, at Touch Bar MacBook Pro dukker op i butikker eller lige uden for døren, og brug den rigtige ting!