Sådan brændes en lyd-cd med cd-tekst

Mange moderne cd-afspillere (standalone, bil eller andet) understøtter brugen af ​​"CD-tekst", som forsyner afspilleren med oplysninger om sangene på en lyd-cd, såsom kunstner, titelinformation og sanglængde. Mange brændte eller tilpassede cd'er har ikke denne tekst, fordi mange cd-brændingssoftwarepakker ikke brænder disse oplysninger automatisk. Imidlertid understøtter de fleste moderne cd-brændingssoftware denne funktion. Brænd din næste lyd-cd med cd-tekst for at drage fordel af dette system.

Trin 1

Åbn din foretrukne lyd-cd-brændingssoftware, og vælg en afspilningsliste med sange, som du vil brænde til en cd. Indsæt en tom cd i dit brændende drev.

Trin 2

Tænd CD-tekst ved hjælp af iTunes ved at klikke på knappen "Brænd" nederst i afspilningslistevinduet. Under fanen "Audio CD" skal du vælge "Brug CD-tekst." Klik på "Brænd", så iTunes brænder din cd sammen med ekstra information om de valgte spor.

Trin 3

Tænd CD-tekst ved hjælp af Nero Burning ROM ved at oprette en afspilningsliste over de sange, du vil brænde. Vær sikker på, at information om sangene præsenteres i afspilningslistevinduet. Hvis ikke, brændes disse oplysninger ikke, så tilføj dem om nødvendigt manuelt. Når oplysningerne er til stede, skal du klikke på "Brænd", og Nero brænder din CD med de oplysninger, du har angivet.

Trin 4

Tænd CD-tekst ved hjælp af Toast Titanium ved hjælp af en lidt mere rundkørselsmetode. Opret en afspilningsliste over de sange, du ønsker at brænde til en CD under fanen "Opret lyd-CD". Når du har din afspilningsliste opsat, som du vil, skal du vælge "Brænd som BIN / CUE" i optagemenuen og gemme en BIN- og CUE-fil et bekvemt sted på din harddisk.

For at brænde din CD ved hjælp af CD-tekst skal du klikke på "Brænd CD fra BIN / CUE" i menuen Record. En dialogboks vises med flere muligheder for at brænde din CD. Vælg "Brug CD-tekst" og klik på "Brænd". Toast brænder din cd og alle oplysninger om de inkluderede sange.