Sådan laver du et fodboldbånd på computeren

Elementer, du har brug for

  • Movie Maker-software (Windows)

  • iMovie-software (Mac)

  • Kompatibel computer

  • Digitalt videokamera

  • USB-ledning

  • Skrivbar DVD

Fodboldbånd består af et hold eller en spillers bedste spil skåret op i en enkelt produktion på en DVD eller for ikke så længe siden på en videokassette. Highlight-bånd er et vigtigt redskab til spejdere. Fodbolds langsomt udviklende natur gør højdepunktbåndet til en nødvendighed for spejdere, trænere og daglig ledere at måle en spiller så effektivt som muligt. Med de seneste opdateringer til den moderne pc er processen med at lave et højdepunktstape på din hjemmecomputer mere praktisk end nogensinde før.

Optag fodboldspil. Ret dit kamera mod det, eller hvem der er på marken, der er genstand for dit fremhævede bånd, og optag dit motiv hver gang fra leg til leg og spil til spil. Stop optagelsen mellem afspilninger for at spare plads på dit bånd eller dit digitale hukommelseskort. Dette vil sikre, at du ikke bruger mere end 10-15 minutter bånd pr. Spil - endnu mindre, hvis du kun optager enten lovovertrædelse eller forsvar.

Start et nyt "projekt" med dit videoredigeringsprogram, og læg derefter dine optagelser på din computer ved at slutte dit videokamera til din computer med en USB-ledning. Med Movie Maker åbner din pc en dialogboks, der hjælper dig med at indlæse optagelserne, eller du kan klikke på "Capture Video" på startskærmen. Med iMovie skal du klikke på knappen "Kameraimport" i øverste venstre hjørne. Begge programmer indlæser din video i klip; således vil dine optagelser blive adskilt i klip fra hvert spil, da du stoppede optagelsen mellem afspilningerne. I hvert videoprogram får du muligheden for at træffe valg om, hvordan du gemmer din video baseret på dine egne præferencer for placering og tilgængelig diskplads.

Begynd at redigere din video. Al redigering til individuelle klip kan udføres ved at afspille klipene og klippe og indsætte de efterfølgende bjælker, der vises i “projektområdet” (placeret i bunden af ​​skærmen), mens klipene afspilles. Du kan derefter redigere sekvensen af klipene, klip klip ud eller saml klip sammen ved at trække og slippe dine klip fra deres position i "storyboardet" til projektområdet.

Føj titler, etiketter, overgange og andre specielle effekter til dit fremhævede bånd. Du kan trække disse effekter fra de tilgængelige menuer til projektområdet. Du skal blot placere effekterne i projektområdet på steder, hvor du ønsker, at de skal vises i dit højdebånd. Nogle effekter, der skal overvejes, er titler på spil, etiketter til spillere, skygge på afspillere og musik for at give en følelse af forventning.

Indsæt din skrivbare DVD i din computer, og upload dit projekt til en DVD. I Movie Maker skal du vælge "Gem på DVD." I iMovie skal du vælge iDVD i menuen "Del". Hvert program beder dig om at tilpasse din film med navne, filplaceringer og i tilfælde af iMovie, menuer og knapper.