Sådan bruges en splitter med satellit-tv

Elementer, du har brug for

  • Splitter

  • Flere satellitbokse

  • RF koaksialkabel

Hvis du har satellit-tv-tjeneste, men ønsker at forbinde flere modtagerbokse til en parabol, kan du løse dette problem med en satellitsplitter. Dette er en meget enkel enhed, der tager signalet transmitteret fra et RF koaksialkabel og giver dig mulighed for at sende det til flere modtagere forbundet med lignende kabler. Men du skal sørge for, at det er en satellitsplitter og ikke beregnet til anden signaloverførsel som VHF / UHF. Flere typer satellitopdelere er tilgængelige. Den, du har brug for, afhænger af antallet af enheder, du linker til.

Sørg for, at du har en satellitkvalitet splitter. Mange af de almindelige splitters designet til kabel-tv og andre formater fungerer ikke ved opdeling af et satellit-tv-signal. Kontakt en ekspert i din elektronikbutik for at finde en splitter, der fungerer sammen med din satellittjeneste.

Fastgør splitteren til kablet direkte forbundet til parabolantenne udenfor (kablet, der kommer ud af væggen). Du skal slutte dette kabel til splitterporten, der siger "IN" eller "SAT IN." Sørg for, at du har den rigtige splitter til det antal enheder, du tilslutter.

Få en simpel tovejs splitter, hvis du kun forbinder to modtagerbokse. På denne splitter skal "IN" -porten til opvaskekablet være den ene port på den ene side. De to porte på den anden side forbinder til dine to modtagerbokse.

Kig efter en firevejs splitter, hvis du har brug for at forbinde mere end to kasser. Denne splitter har fem koaksiale porte, og "IN" -porten skal være den midterste på den side, der har tre porte. De andre fire opretter forbindelse til dine modtagere.

Brug en 4-vejs multikontakt, hvis du forbinder parabolantenner med separate støjsvage blokkerere, eller hvis du vil tilslutte en antenne til dine lokale luftkanaler. På siden med tre porte forbinder skålen til en af ​​de to endeporte, mens en antenne tilsluttes den midterste. De fire porte på den anden side er til modtagere.

Tips

Du kan også få en lignende enhed, kaldet en "combiner", hvis du kun har en modtager og vil tilslutte en stærkere antenne til tv'et til lokale kanaler. Den har tre porte, der skal mærkes. Tilslut antennen til "ANT" -porten og modtagerboksens kabel (ikke parabolens) til "SAT" -porten. Den tredje port tilsluttes tv'et.

Sørg for, at du har masser af koaksialkabler, da du sandsynligvis forbinder enheder, der er fjernt fra hinanden.