OS X 10.10.2 Beta 1 Tilgængelig for udviklere

Apple har udgivet den første udvikler beta af OS X 10.10.2, der kommer som byggeversion 14C68K. Noterne knyttet til OS X Update Seed 10.10.2 download angiver ikke bestemte fokusområder, men formodentlig opdateringen sigter mod at løse fejl og problemer, der er gået uløst efter den seneste OS X 10.10.1 opdatering.

Udviklere registreret hos Apple kan finde OS X 10.10.2 beta 1 opdateringen tilgængelig i Software Update og Mac App Store eller via det officielle websted for Mac Developer Center.

Apple har først frigivet den første udvikler bygger af beta OS X Yosemite udgivelser til dem, der er registreret i Mac Developer-programmet, og snart følger op med en udgivelse til dem, der deltager i OS X Public Beta-programmet til Yosemite. I øjeblikket er udgivelsen kun tilgængelig for udviklere.

Mac-brugere, der hverken er udviklere eller en del af det offentlige beta-program, kan stadig give feedback vedrørende OS X Yosemite og indsende fejlrapporter direkte til Apple her, selvom de ikke vil kunne teste 10.10.2.

Selv om der ikke er angivet nogen specifikationer i de oprindelige udgivelsesnotater, kan frø noterne og nogle brugeroplevelser med den første 10.10.2 beta findes på MacRumors fora.