Sådan genindlæses spilchips på "Poker Stars"

"Poker Stars" er et online spil, der giver dig mulighed for at spille andre spillere i forskellige pokerspil. Når du spiller poker, er det en nødvendighed at placere væddemål. Disse væddemål bestemmer, hvem der forbliver i spillet, hvem vinder og hvem der taber. Ikke alle nyder dog at spille med rigtige penge, så pokerstars.com giver brugerne mulighed for at placere væddemål med falske penge. Hvis du er ved at miste en række, og du finder dine spilchips under 100-mærket, kan du vælge at genindlæse dem op til tre gange i timen.

Vælg et spil ved at klikke på fanen øverst i vinduet "Pokerstjerner" (for eksempel "Omaha", "Hold'em" eller "Stud"). Klik på "Spil penge" fra spillets undermenu, der vises. En liste over indsatser og grænser vises.

Gennemse listen over indsatser og grænser, indtil du finder et spil, som du gerne vil deltage i. Dobbeltklik på den for at blive dirigeret til bordet.

Klik på ikonet "Sæde åben" for at sætte dig ned ved bordet og begynde at spille.

Klik på "Chips" -ikonet, og vælg "Add More Chips", hvis du finder ud af, at dine legepenge er under 100. Dine penge vil automatisk blive genindlæst til 1.000, som du kan spille med det samme eller tage med dig til et andet bord. Du kan genindlæse dine chips sådan her tre gange hver time.