Sådan får du vist en DVD på en computer

Din computer er et mangesidet, højteknologisk udstyr. Det er i stand til at holde dig i kontakt med verden og holde dig underholdt. Du kan bruge den til at afspille uafbrudt timer af din yndlingsmusik, mens du arbejder. Det giver dig mulighed for at se alle dine yndlingsbilleder i et diasshow. Din computer kan tage sig af mange af dine mediebehov uden brug af en masse ekstra besværlige ledninger eller meget ekstra teknologisk know-how. Når det kommer til at se din yndlingsfilm på DVD, kan din computer igen være en nem løsning.

Trin 1

Indsæt din DVD i din computers CD / DVD-drev. Din computers standard medieafspiller skal åbnes automatisk. Hvis det ikke åbnes, skal du dobbeltklikke på ikonet "Denne computer", der normalt findes på dit skrivebord. Når "Denne computer" er åben, skal du højreklikke på DVD-drevet. Du bemærker, at din computer har læst den DVD, du har indsat. Det vises som en del af DVD-ikonet. Vælg "Autoplay".

Trin 2

Klik på "Afspil DVD-video ved hjælp af Windows Media Player" i pop op-vinduet, der nu vises. Denne medieafspiller er inkluderet på de fleste Windows-baserede computere. Marker afkrydsningsfeltet "Gør altid den valgte handling" i pop op-vinduet, og du vil indstille dette program som standard for fremtidig filmafspilning.

Trin 3

Ret markøren et vilkårligt sted på medieafspillerens skærm og højreklik. I pop op-vinduet, der vises, vil du se muligheder. "Vis video", starter filmen. "Videostørrelse" giver dig mulighed for at størrelse filmen i medieafspillerens visningsskærm. "Fuld skærm" gør det muligt for filmen at vises i fuld bredde på din computers skærm.

Trin 4

Vælg "Fuld skærm" i pop op-vinduet, der vises i det foregående trin. Du kan annullere "Fuld skærm" ved at højreklikke på filmen og vælge "Afslut fuld skærm." Der er kommandoknapper nederst på medieafspillerens skærm, der ikke kræver højreklik.

Trin 5

Klik på knappen "Afspil / pause" på medieafspilleren for at starte filmen. Juster lydstyrken ved at skubbe "Lyd" -knappen på medieafspilleren til det ønskede niveau. Flyt filmen ved at skubbe "Seek" -knappen på medieafspilleren. Lydløs filmen ved at klikke på knappen "Mute" på medieafspilleren. Sæt filmen på pause ved at klikke på knappen "Afspil / pause" igen.

Stop filmen efter visning ved at klikke på den firkantede "Stop" -knap på medieafspilleren. Klik på X i øverste højre hjørne af medieafspilleren. Dette lukker programmet. Tryk på knappen "Åbn / luk" på cd- / dvd-drevet på din computer for at skubbe filmen ud.