Sådan tilmelder du dig en e-mail-konto

Der er en lang række gratis e-mail-udbydere, som du kan registrere dig til en e-mail-konto med. Trinene for hver er meget ens. Det eneste komplicerede aspekt ved tilmelding til e-mail er at vælge, hvilken udbyder du vil bruge. Du bliver bedt om nogle grundlæggende oplysninger om dig selv for at oprette kontoen og bruges til at få adgang til optællingen, når den er oprettet. Du kan vælge en gratis konto fra en e-mail-udbyder eller bruge de e-mail-konti, der tilbydes af din internetudbyder (ISP).

Vælg den e-mail-klient, du vil oprette din e-mail-adresse til. Populære gratis e-mail-klienter inkluderer Yahoo, Gmail og Hotmail. Disse klienter er gratis og webbaserede, så du kan få adgang til din e-mail fra enhver computer. Du kan også vælge en konto, der tilbydes af din internetudbyder til hjemmet.

Vælg "Opret ny konto", og følg vejledningen for at udfylde dine personlige profiloplysninger. Hvis du aldrig har haft en e-mail-adresse før, skal du finde en ven eller et familiemedlem, så du kan bruge deres e-mail-adresse til at registrere din egen. Dette er en forsigtighedsforanstaltning, så udbyderen har en fungerende e-mail-adresse til at sende en adgangskode og et brugernavn til, hvis du skulle have brug for at gendanne disse oplysninger.

Vælg din e-mail-adresse. En god e-mail-adresse er kort og let at huske. Brug af dit for- eller efternavn er et godt valg til personlig e-mail. Hvis du opretter en e-mail til forretningsformål, kan du bruge dit firmanavn eller en sætningsfrase, du bruger i din forretningskommunikation. Sjove, skæve e-mail-adresser er de unges kendetegn - hvilket er fint, hvis du ikke forventer at bruge din e-mail til forretningsformål. Fordelen ved en quirky e-mail-adresse er, at den er let at huske.

Lav et kodeord. Du bliver nødt til at oprette en alfanumerisk adgangskode for at få adgang til din konto. Gode ​​adgangskoder kombinerer bogstaver, tal og symboler i en rækkefølge, der ikke er let at gætte.

Importer eller indtast e-mail-kontakter til din nye konto. Hvis du har en eksisterende e-mail-konto, leverer de fleste webbaserede e-mail-klienter værktøjer i deres dashboard til at importere disse e-mail-kontakter til din nye konto. Hvis du aldrig har haft e-mail før, skal du muligvis indtaste dine e-mail-kontakter manuelt. Dette er det sidste trin i registreringen af ​​en ny e-mail-konto. Din konto er nu klar til brug.

Tips

E-mail-klienter som Microsoft Outlook og Apple Mail er software, der installeres på en ny computer. Du kan bruge disse klienter til at integrere flere e-mail-adresser i en indbakke, eller du kan betale for at oprette en e-mail-adresse på deres tjeneste.