Sådan placeres en klassificeret annonce på Craigslist

Craigslist får mere end 50 milliarder sidevisninger om måneden, så du har valgt det rigtige sted at sende din klassificerede annonce. Du kan sende en gratis klassificeret annonce på Craigslist uden at have en konto eller logge ind, men ved at oprette en konto kan du redigere og genindlægge lettere.

Vælg kategori

Hvis du ikke har en Craigslist-konto eller ikke vil tilmelde dig en, kan du stadig sende en annonce. Gå først til craigslist.com og sørg for, at placeringen, som webstedet valgte for dig, er korrekt. Hvis placeringen er forkert, skal du vælge en anden fra listen over tilgængelige placeringer. Klik på post til rubrikannoncer. Vælg en kategori til din annonce på listen over bogføringstyper. Afhængigt af typen af ​​annonce, du sender, kan du blive bedt om at vælge yderligere kategorier. For eksempel kan du i "til salg" vælge en mere specifik kategori til din annonce, såsom "til salg efter ejer" eller "til salg hos forhandler" og en mere præcis placering.

Publicer annonce

Vælg en titel til din annonce, og skriv en beskrivelse. Craigslist kræver, at du indtaster din e-mail-adresse to gange, men tjenesten deler den ikke med dine potentielle købere. Når du er færdig, skal du klikke på Blive ved. Afhængigt af din annonces kategori tilbyder Craigslist muligvis muligheden for at tilføje billeder. Når du har tilføjet billeder, skal du klikke på gjort med billeder. Bekræft, at alt er korrekt, og klik offentliggøre. Hvis du har brug for at foretage ændringer, skal du klikke på rediger tekst eller redigere billeder. Craigslist sender dig derefter en e-mail for at bekræfte din annonce. Åbn e-mailen fra Craigslist, og klik på bekræftelseslinket. Dit indlæg skal vises på Craigslist om cirka 15 minutter.

Brug konto

Brug af din Craigslist-konto giver dig mulighed for at redigere dit indlæg fra din kontos startside. Ellers bliver du nødt til at bruge linket i den oprindelige e-mail fra Craigslist om dit indlæg. For at bruge din Craigslist-konto til at oprette et indlæg skal du gå til din kontos startside. Vælg en by på rullelisten ud for "ny postering i", og klik . De resterende trin er de samme som hvis du ikke brugte din konto til at offentliggøre en annonce.

Overvej begrænsninger

Det er gratis at poste annoncer på Craigslist, medmindre du posterer et job i visse byer, mæglerlejligheder i New York City eller lægger en annonce for terapeutiske tjenester overalt i USA. Derudover bilindlæg og billetindlæg af forhandler koster $ 5 hver. Craigslist tillader ikke, at du sender den samme annonce til forskellige placeringer, så begræns din udstationering til et enkelt område og en kategori en gang hver 48. time. Hvis du vælger et bestemt amt til din annonce, vises den stadig på det vigtigste bywebsted for din placering. Craigslist forbyder visse genstande såsom våben, tilbagekaldte varer, kæledyrssalg, madstempler og lotteri. Opret en fast pris, og bed ikke ikke byde.

Undgå svindel

For at undgå at blive snydt på Craigslist skal du handle lokalt og mødes ansigt til ansigt. Undgå tilbud, der involverer forsendelse, og køb ikke noget uden at se det først. Undlad at overføre midler eller acceptere kasserechecks, certificerede checks eller postanvisninger. Du bør mistanke om en fidus, hvis du modtager en e-mail fra nogen uden for dit område, modtager en vag indledende forespørgsel, eller køberen siger, at han ikke kan mødes ansigt til ansigt. Brug sund fornuft og få nogen med dig hjemme til mødet eller mødes på et offentligt sted.