Brug dette lette trick til at se uret og den aktuelle tid, når du er i et aktivt iPhoneopkald

Har du nogensinde bemærket, at den aktuelle tid og ur bliver uforklarligt usynlige på iPhone låseskærmen, når du er i et telefonopkald og bruger et headset eller ørepropper? Ja, opkaldstiden er altid synlig for at vise dig, hvor længe du har været på opkaldet, men underligt bliver den faktiske tid på dagen helt usynlig, hvilket er naturligvis irriterende, hvis du stoler på en iPhone som dit primære ur. Det er, hvad dette enkle lette trick er for, men det lader dig se klokken og den aktuelle tid straks fra låseskærmen, når du er i et aktivt telefonopkald.

For at fremhæve det indlysende er uret altid synligt på låseskærmen under andre forhold, så du skal være på et aktivt telefonopkald og på den låste skærm på iPhone med tiden usynlig for at få nogen brug ud af dette. Så skal du bare

Stryg ned for at åbne Notification Center og for at afsløre Clock & Time

Yup, tiden er altid synlig via Notification Center, selv når du er i et aktivt telefonopkald og bruger et headset, så skub bare ned for at vise menuen Meddelelser, og du finder tiden. Så underligt som det er, hvis du vil se den aktuelle tid, når du er på låseskærmen, skal du bruge denne funky løsning og tilkalde Notification Center, i hvert fald i det mindste.

Sikker på, at du altid kan låse op til iPhone og gå til startskærmen for at se uret også, men de fleste af os bruger en adgangskode, og det er ret irriterende, hvis du bare skal se tiden hurtigt. Helt ærligt, når uret bliver usynligt, når det er i et telefonopkald, føles det alligevel meget mærkeligt, især da mange mennesker centrerer deres dage omkring bestemte øjeblikke. Måske får vi en subtil ændring til dette i fremtidige versioner af iOS, men indtil da, stole på, at Notification Center-tricket.