Fix Pandora sang hoppe på iPhone

Uanset årsag siden opdatering til iOS 4.0 har Pandora været misbrugt på både min iPhone og iPod touch. Hvis du ikke har kørt ind i dette i grunden, hvad der sker, er der nogle få sange, der skal afspilles normalt, før de begynder at springe over og stamme. For nogle sange lyder det næsten som om det er en del af sangen, men jo mere du lytter jo mere sangen hopper. Endelig vil appen enten gå ned eller sangen stopper med at spille helt, meget irriterende.

Så hvordan stopper du sangene, der spilles i Pandora, fra at hoppe tilfældigt? Gør dig klar til det:

Slet appen og geninstaller den nyeste version.

Dette kan virke som sund fornuft, men ikke alle synes at gøre dette, da appen måske har fungeret fint (det gjorde) på en tidligere iOS-version. Før jeg bare slettet og genindlæser appen, opdaterede jeg mig til den nyligt tilgængelige iOS 4.1 download, som ikke gjorde nogen forskel.

Jeg er ikke helt sikker på, hvad problemet er, eller hvorfor sangene begynder at springe i første omgang, men det er sket med både min iPhone og iPod touch, og en af ​​mine venner siger, at det også sker med hans iPad, hvilket gør dette ekstra interessant fordi det kører iOS 3 (husk, at iPad bliver iOS 4.2 i november), så måske er det ikke unikt for iOS ... Det er aldrig sket på skrivebordet eller webklienterne (som jeg sjældent bruger i dag på grund af Pandora sanggrænsen), men det gør det forekomme på den helt forskellige Android-platform også, hvilket tyder på, at det kan være relateret til deres mobile udviklingsindsats. Voksende smerter? Bare en software bug? Hvem ved, jeg tror ikke, det er et problem med båndbredde, fordi det sker, om jeg har forbindelse til WiFi eller 3G, men jeg er glad for, at jeg fandt en simpel løsning.