Sådan opbygges en 6x9 højttalerboks

En 6x9 bilhøjttaler er en alsidig billydmaskine. Keglen er stor nok til solid bas, mens diskanthøjttalerne giver klare højder. Hvis du har et køretøj, der mangler plads til højttalerinstallationer eller opgraderinger, vil tilføjelse af 6x9 højttalere - monteret i kasser - øge din højttalers ydeevne. Du kan bygge robuste og brugbare højttalerkasser med grundlæggende værktøjer og materialer.

Trin 1

Med en cirkelsav skal du skære to rektangulære stykker af 3/4-tommer MDF til 12x8 inches hver. Disse er front- og bagpanelerne på højttalerkassen.

Trin 2

Med en cirkelsav skal du skære to rektangulære stykker af 3/4-tommer MDF til 12x6 inches hver. Disse er de øverste og nederste paneler i højttalerboksen.

Trin 3

Med en cirkelsav skæres to rektangulære stykker 3/4-tommer MDF til 6-1 / 2x6 tommer hver. Dette er slutpanelerne på højttalerboksen.

Trin 4

Saml de øverste, nederste og endestykker sammen for at danne en hul firkant, hvor de øverste og nederste stykker overlapper 3/4-tommers sider af endestykker. Forbind stykkerne sammen med 1-1 / 2-tommers træskruer, der er anbragt med en afstand på 2 inches fra hinanden.

Trin 5

Skær en åbning i frontpanelet til din højttaler. Brug højttaleren som skabelon til åbningen, og skær åbningen med en stiksav eller nøglehulsav.

Trin 6

Sæt frontpanelet på kassen på den hule firkant, du byggede i trin 4. Fastgør den med treskruer, fordelt på hver 2 tommer.

Trin 7

Fastgør højttaleren til åbningen i frontpanelet med skruerne, der følger med højttaleren. Sørg for, at højttalerens magnetside er i kassen.

Trin 8

Lod enderne af en 8 fods højttalertråd til højttalerens terminaler.

Trin 9

Bor et lille hul nær bunden af ​​bagpanelet, ca. 1 tomme fra kanten. Brug et bor, der er lidt større end tykkelsen på højttalertråden. Før enden af ​​højttalerkablet gennem hullet, og træk ledningen igennem.

Trin 10

Fastgør bagpanelet til højttalerkassen med træskruer, fordelt på hver 2 tommer.

Gentag alle ovenstående trin for at oprette et andet felt.