Hvad er Java Update?

Java er et webspecialiseret programmeringssprog, der bruges til mange typer internetapplikationer. En Java-opdateringsmeddelelse, der lejlighedsvis kan vises - enten på skærmen eller som et ikon - er typisk på de fleste computersystemer, der har Java indstillet til automatisk at kontrollere for opdateringer.

Sun Microsystems

Sun blev udviklet i 1991 af Sun Microsystems som et sprog til forbrugerelektronik og overgik Java til internettet i 1994. Virksomheden har siden frigivet sproget som open source for at tilskynde til webudvikling og fortsætter stadig med at støtte og opdatere det.

Opdatering

Hvis en computer, uanset hvilken art den måtte være, er konfigureret til at lede efter og / eller downloade Java-opdateringer, vises en meddelelse på skrivebordet. På en pc vil dette normalt være i nederste RH-hjørne nær urdisplayet. Afhængigt af indstillingen giver den muligvis besked om en tilgængelig opdatering eller en opdatering klar til installation.

Forbliv nuværende

For at Java-baserede internetapplikationer kan køre korrekt, især på meget aktive multimedieindholdswebsteder, er en aktuel installation af Java Runtime Environment (JRE) nødvendig. Sun såvel som mange tredjepartskilder sender også hyppige opdateringer til de forskellige udviklingsmiljøer, der er frit tilgængelige til Java-programmering.

Påkrævet!

Onlinespil (såsom RuneScape, som er fuldstændigt programmeret i Java), chatklienter og regnemaskiner er blot nogle få af de funktioner, Java bringer til en internetforbundet pc. Det er også en vigtig aktør inden for e-business-løsninger og corporate computing-netværk.

OOP

Som et objektorienteret sprog baseret på C ++ er Java i øjeblikket det sprog, der kommer tættest på at være universelt på tværs af platforme. For eksempel kan den samme kode i mange tilfælde bruges til at køre programmer på en pc, en MAC og en Sun SPARC Station.