Hvad bruges Microsoft Silverlight til?

Adobe Flash har en hård konkurrent. Det hedder Microsoft Silverlight. Microsoft arbejder aggressivt for at overbevise virksomheder om at bruge Silverlight af to grunde. For det første kan Silverlight skabe unikke bruger- og brand loyalitetsoplevelser. For det andet vil kunder gentagne gange komme til virksomhedernes hjemmesider på grund af disse oplevelser. Lær, hvad Microsoft Silverlight gør.

Effekter

Microsoft Silverlight spillede en indflydelsesrig rolle ved at levere live on-demand videostreaming af den demokratiske nationale konvention og OL på Internettet.

Funktioner

Microsoft Silverlight har en dyb zoom-funktion, som giver dig mulighed for at fortsætte med at zoome ind på billedet uden at forvride det.

Overvejelser

Netflix bruger Microsoft Silverlight til at levere on-demand-film via internettet til sine kunder. Nogle kunder havde klaget over, at streamingvideoen var urolig og kornet. Microsoft løste dette problem ved at frigive en opgradering.

Fungere

Microsoft Silverlight giver dig mulighed for at oprette og levere indhold til mobile enheder.

Betydning

Microsoft Silverlight leverer high-definition video og rige interaktive applikationer på flere platforme, inklusive Windows, MAC og Linux.

Berømte slips

Microsoft har samarbejdet med CBS og National Collegiate Athletic Association for at streame video af March Madness basketball mesterskabet.