Sådan overlejres video oven på video

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • Videoredigeringsprogram

  • Videoklip til overlejring

Overlejring i videoredigering refererer til at kombinere to eller flere stykker optagelser sammen for at skabe en enkelt video. Dette betyder, at du lægger den første video oven på en anden video, hvorefter begge kan ses på samme ramme ved at ændre deres opacitet. Dette gør det muligt for de kombinerede optagelser at vises sammen på skærmen på samme tid. Dette svarer til at lægge et farvet glas oven på et andet. Begge har gennemskinnelige egenskaber, og placeringen af ​​den ene oven på den anden ændrer udseendet.

Åbn dit foretrukne videoredigeringsprogram til processen. Brug det oprindelige program på din computer, såsom den pc-baserede Windows Movie Maker eller den Mac-baserede iMovie, eller brug et af de andre populære videoredigeringsprogrammer som Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro eller Sony Vegas.

Lav et "nyt projekt" i dit valgte videoredigeringsprogram, og importer derefter de videoer, du vil overlejre. "Import" -knappen ses normalt under programmets "File" -menu, som er placeret øverst på skærmen. Dine importerede videoer vises i projektets "Import" eller "Videoklip" vindue.

Træk din første video til dit arbejdsområdes "Editing Timeline" og placer den på tidslinjens "Video Track 1". Træk den tynde lodrette linje inden for tidslinjen på en hvilken som helst del af videoklippet. Dette giver dig mulighed for at se den nøjagtige del af klippet, hvor den lodrette linje er placeret ved hjælp af "Preview Monitor". For at afspille optagelserne skal du trykke på programmets “Afspil” -knap. De fleste programmer tillader også at trykke på tastaturets mellemrumstast for at starte afspilning eller stoppe afspilningen af ​​videoen på tidslinjen.

Træk din anden video på tidslinjen, og placer den på "Videospor 2." Dette gør den anden video til standardvideoen, der kan ses på "Preview Monitor", fordi videosporet øverst gør videoklippet, der er placeret på den, til standardvideoen, der kan ses på "Preview Monitor".

Fremhæv det første og det andet videoklip på de to første videospor i din tidslinje. Brug funktionen "Composite" eller "Superimpose" i dit redigeringsprogram, så videoerne behandles med henblik på overlejringseffekten. Skift synligheden af ​​hvert klip afhængigt af dit programs tilgængelige overlejringseffektmuligheder. Brug "Preview Monitor" til at se, om dine overlejrede videoer opnåede det tilsigtede udseende. Som et alternativ kan du ændre "Opacitet" for hvert videoklip individuelt for at gøre det gennemsigtigt. Hvis du i videoredigering laver hvert videoklips uigennemsigtighed 50 procent, betyder det, at begge videoklip overlejres hinanden og giver dig mulighed for at se begge billeder på et enkelt billede med 50 procent gennemsigtighed for hvert klip.

Gengiv dine overlejrede videoer ved at klikke på knappen "Rendér", der findes i programmets menupunkter. Denne knap er normalt under menuen "Sekvens", "Video" eller "Effekter". Gengivelsesprocessen giver dig mulighed for at generere den endelige optagelse baseret på de overlejrede effekter, du har lavet i dine videoklip.

Eksporter din redigerede video til det ønskede videofilformat som MP4, MOV, WMV eller AVI. Disse er populære formater, der normalt er kompatible til afspilning af din video i en mediespil eller et multimediesoftwareprogram. Dette er også de formater, der typisk bruges, når du brænder din film på en DVD.

Tips

Gem altid dit projekt efter at have foretaget nogen væsentlig ændring i din redigering for at undgå risikoen for at miste de tidligere redigeringer, du har foretaget.

De fleste programmer bruger genvejsknapper til at gemme eller gengive din video. Genvejskommandoen "Gem" kræver normalt at trykke på "CTRL-S" i Windows eller "Apple-S" i Mac. Genvejskommandoen "Render" kræver normalt at trykke på "CTRL-R" i Windows eller "Apple-R" i Mac.