Sådan konverteres MIDI til MP3 med Ubuntu

I begyndelsen af ​​90'erne, da harddiske var for små til lydoptagelser, var MIDI, hvordan folk spillede musik på deres computere. MIDI var ikke en egentlig lydfil; det var mere som et sæt noder, som computeren fortolkede. Ubuntus standard medieafspiller, Totem, kan afspille MIDI-filer, men dette hjælper dig ikke, hvis du vil afspille dine gamle MIDI-filer på en iPod. Heldigvis er konvertering i Ubuntu enkel.

Trin 1

Download softwaren for at begynde. Bare rolig - dette er Ubuntu. Det bliver let og koster dig ikke noget. Åbn bare terminalen, og skriv følgende: "sudo apt-get install timidity lame." For at finde terminalen skal du klikke på "Programmer", derefter "Tilbehør" og derefter "Terminal".

Trin 2

Sådan konverteres MIDI til MP3 med Ubuntu

Konverter MIDI-filer til WAV'er. Brug terminalen til at gennemse den mappe, hvor dine MIDI-filer er. Hvis de f.eks. Er på skrivebordet, skal du skrive "cd Desktop" og trykke på enter. Hvis de er i en mappe i dit hjemmekatalog, der hedder "Musik / gammel / midi", skal du skrive "cd Musik / Gammel / midi" og trykke på Enter.
Når Terminal er styret mod den korrekte mappe, er det tid til at konvertere. Konvertering af filerne er lige så let som at skrive "tygge -Ow" efterfulgt af navnene på de filer, der skal konverteres. At skrive "tygge" fortæller Terminal at køre konverteringsprogrammet, mens underkommandoen "-Ow" fortæller tygge at konvertere til WAV-formatet.
Se billedet med dette trin for et eksempel. Tre MIDI-filer konverteres: EleanorRigby.mid, ObLaDiObLaDa.mid og YouveGotToHideYourLoveAway.mid. For at køre denne konvertering skal du skrive "timidity -Ow EleanorRigby.mid ObLaDiObLaDa.mid YouveGotToHideYourLoveAway.mid." Du kan fortælle bange at køre så mange filer som du vil på denne måde. Det kan tage et stykke tid at køre bange, afhængigt af hvor mange filer der konverteres.

Sådan konverteres MIDI til MP3 med Ubuntu

Konverter WAV-filer til MP3'er, hvilket er lige så let som trin 2, bortset fra at du bruger programmet "halt" i stedet for frygtsomhed. Skriv "halt" i terminalen efterfulgt af navnet på den WAV-fil, du konverterer, og den MP3-fil, du opretter. Efter eksemplet skal du konvertere ObLaDiObLaDa.wav ved at skrive "halt ObLaDiObLaDa.wav ObLaDiObLaDa.mp3"; så læn dig tilbage og se magien ske. Gentag denne proces, indtil alle filer er konverteret.